Azi la Botosani

Stiri

ITM-ul albește negreala de la Somax, foștii angajații scoși cu bodyguarzii din sediu – DOCUMENT

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a trimis un răspuns sfidător unui grup de nouă foști angajați la SC Somax TV Media SRL, care au fost trimiși acasă în vara acestui an, după așa-zisa intrare a postului în revizie tehnică, de fapt o stratagemă... continuare »

Primarul sărutat în fața a mii de oameni de Andreea Bălan: E și primar sexy, hm??VIDEO cu momentul

Marti, 08 Septembrie, 2015

Andreea Bălan și-a petrecut câteva ore bune la Copălău, în casa primarului Ciprian Ivanov, înainte de concertul pe care l-a susținut de la ora 18:00. A lăudat-o de pe scenă pe doamna primar, care a fost atât de drăguță cu ea! Tot de pe... continuare »

FOTOREPORTAJ Cel mai tare show din România la… Copălău, artista cu părul verde a făcut spectacol pentru băbuțe și flăcăi încinși

Marti, 08 Septembrie, 2015

Andreea Bălan a demonstrat încă o dată, deși nu știu dacă era nevoie, că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Se spune că spectacolul care îl face pe scenă ar fi cel mai bun din România, sau, să zicem printre cele mai... continuare »

Una dintre cele mai sexy cântărețe a ajuns la Copălău, primarul a luat-o acasă – AFLĂ motivul

Marti, 08 Septembrie, 2015

Frumoasa cântăreață Andreea Bălan, a ajuns marți după-amiază, împreună cu staff-ul său la Copălău. Aceasta va cânta peste câteva minute și va face un show de excepție, la Festivalul Usturoiului. Înainte de a ajunge pe meleaguri... continuare »

Copălău a doborât un record mondial cu festival de mătuși, săteni și usturoi – FOTO & VIDEO

Marti, 08 Septembrie, 2015

Așa cum s-a anunțat, Festivalul Usturoiului de la Copălău, anul acesta, a încercat să intre în Cartea Recordurilor cu cea mai lungă cunună de usturoi. Cea mai mare lungime pentru care este deținut un record a fost de 255 de metri. Fix la ora 16:00,... continuare »

O firmă din Botoșani aproape le-a finalizat vecinilor suceveni aeroportul

Marti, 08 Septembrie, 2015

Lucrările de modernizare la Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava se apropie de finalizare, unele dintre cele mai importante investiţii fiind finalizate sau aproape de a fi terminate.  Şeful unităţii de implementare a proiectului de modernizare a... continuare »

A tunat și i-a adunat! ”Vânători” de bani pe bandă rulantă la festival – FOTO

Marti, 08 Septembrie, 2015

Festivalul „Serbările Pădurii” a adunat astăzi o mulțime de lume în inima Voronei, însă acest lucru a fost un moment prielnic pentru unii locatari, să apeleze la bunătatea vizitatorilor. Astfel, pentru a-i sensibiliza pe cei prezenți în... continuare »

Cocktail din prafuri toxice dat pe gât de-o puștoaică de 16 ani cu gânduri sinucigașe

Marti, 08 Septembrie, 2015

O adolescentă a încercat să își pună capăt zilelor, iar ca metodă a folosit un praf toxic pe care l-a amestecat cu apă.  O elevă de 16 ani din comuna Pomârla, instituţionalizată la un centru de plasament din Dorohoi a încercat... continuare »

Două drumuri nou-nouțe așteaptă foarfeci pentru panglică

Marti, 08 Septembrie, 2015

Două artere rutiere ce au fost recent finalizate urmează să fie recepționate de beneficiarul final, în speță Consiliul Județean Botoșani. Cele două drumuri sunt Curtești – Cristești și Copălău – Cerbu – Dracșani. Recepția finală urmează... continuare »

Parada modei la festivalul din pădure: Fete-n rochițe scurte pe tăpșan, blugi rupți sau pantaloni din piele – FOTOGALERIE

Marti, 08 Septembrie, 2015

Astăzi, 8 septembrie 2015, în Poiana Mănăstirii Vorona s-au adunat mii de oameni pentru a lua parte la Festivalul Folcloric Național ”Serbările Pădurii”. Încă de la orele dimineții de marți zona unde a fost organizat festivalul a fost împânzită... continuare »

Primăria-ntreagă îngenuncheată de-un amețit cu 100 de ore de chiul de la serviciu

Marti, 08 Septembrie, 2015

Că la stat unii dintre funcționari duc o viață de huzur nu este tocmai o exagerare, dacă ar fi ca discuția să fie dirijată către anumite situații punctuale. Un astfel de caz se află chiar în curtea Primăriei prin consilierul juridic Marcu Chiriac, cel pentru... continuare »

Bărbat cu penisul rupt la Urgențe: AFLĂ ce s-a întâmplat!

Marti, 08 Septembrie, 2015

Clipe horror pentru un botoșănean, după ce s-a ales c-o dureroasă fractură, la nivel inghinal, ajungând la spital în jurul orei amiezii de marți, 8 septembrie 2015. Vlad S., de 36 de ani din localitatea Sulița a stat cu durerile pe care le avea mai bine... continuare »

Angajata unei școli implicată într-un accident rutier: Nu ar fi purtat centura de siguranță

Marti, 08 Septembrie, 2015

La orele dimineții, marți, 8 septembrie 2015, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati a fost transportată o femeie, după ce a fost implicată într-un accident rutier. Femeia, Adela R., de 43 de ani, din localitatea Albești, a suferit... continuare »

Braconieri săltați în zorii zilei după ce au fost prinși de Poliție

Marti, 08 Septembrie, 2015

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a doi cetăţeni, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament, interzise de lege.  ... continuare »

Ambulanță chemată la Vorona pentru un solist căruia i s-a făcut rău!

Marti, 08 Septembrie, 2015

În aceste momente, la Vorona, acolo unde se desfășoară Festivalul Folcloric Național ”Serbările Pădurilor” a fost solicitată intervenția medicilor, pentru a ajuta un tânăr căruia i s-a făcut rău. Băiatul trebuia să urce pe scenă,... continuare »