Azi la Botosani

Stiri

Voronean ”răpus” de somn, într-un parfum îmbietor de… mici – FOTO

Marti, 08 Septembrie, 2015

Dacă pentru unii cetățeni Festivalul Folcloric Național ”Serbările Pădurilor”, organizat în comuna Vorona, este un prilej de sărbătoare, de distracție și de voie bună, pentru alții însă este un moment numai bun pentru a trage un pui de... continuare »

ÎPS Teofan în inima Voronei printre 1.500 de suflete – FOTOGALERIE impresionantă

Marti, 08 Septembrie, 2015

După ce a sfințit Biserica ”Sfântul Nicolae” de la Mănăstirea Vorona, Înaltpreasfințitul Teofan Mitropolitul Moldovei și al Bucovinei a oficiat sfânta Liturghie de Hram, împreună cu un sobor de preoți și zeci de măicuțe.  ... continuare »

Serbările pădurii au scos fetele pe ”uliță”, la un mic și-o bere rece – GALERIE FOTO cu nebunia de la Vorona

Marti, 08 Septembrie, 2015

Mii de botoșăneni au venit astăzi, 8 septembrie 2015 în comuna Vorona pentru a lua parte la Serbările Pădurii. Unii dintre ei au luat calea Mănăstirii Vorona, acolo unde Înaltpreasfințitul Teofan Mitropolitul Moldovei și a Bucovinei a fost oficiat... continuare »

SCANDAL monstru c-un băiat care și-a amenițat părinții: Nici când i-a văzut pe polițiști nu s-a calmat

Marti, 08 Septembrie, 2015

În cursul nopții de luni, 7 septembrie 2015, un băiat de 23 de ani a făcut un scandal monstru și și-a amenințat părinții, după ce-a băut o cantitate însemnată de alcool.  La cei 23 de ani ai săi, Andrei H., din localitatea Durnești, a început... continuare »

Scandalagiu adus pe brațe de polițiști la Urgențe din curtea unei Biserici!

Marti, 08 Septembrie, 2015

În cursul dimineții de marți, 8 septembrie 2015, un episod mai puțin obișnuit s-a petrecut la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati, acolo unde un bărbat cu chef de scandal a fost adus pentru a fi linistit de către cadrele medicale. ... continuare »

ACUM: Sărbătoare mare la Vorona, mii de oameni adunați în curtea mănăstirii – FOTOGALERIE

Marti, 08 Septembrie, 2015

În dimineața zilei de marți, 8 septembrie 2015, aproximativ două mii de persoane s-au adunat în curtea mănăstirii Vorona, pentru a lua parte la slujba oficiată pentru sfințirea Bisericii Sf. Nicolae din comună.  Înaintea începerii slujbei,... continuare »

D-na Victor Construct a lăsat din pretențiile financiare – PREȚUL la care intră copiii la grădiniță

Marti, 08 Septembrie, 2015

Ziua de luni a avut un prim plan grupul de părinți al copiilor care frecventează Grădinița nr. 24 din municipiu și care s-a deplasat până la Primărie, pentru a-și arăta nemulțumirea vis a vis de mutarea acestei instituții, în incinta Școlii Gimnaziale... continuare »

Accident cu tineri șoferi: S-au izbit cu mașinile unii în alții la o trecere de pietoni

Marti, 08 Septembrie, 2015

Un tânăr a provocat un accident rutier în timp ce se plimba cu mașina într-un oraș al județului Botoșani, izbindu-se din plin într-un alt autoturism. Pe data de 7 septembrie 2015, în jurul orei 17.50, în timp ce conducea un autovehicul... continuare »

Alegeri la municipiu, Portariuc își pregătește armata – NUMELE ”războinicilor”

Marti, 08 Septembrie, 2015

Următoarea conferință de alegeri și cea mai importantă până la cea județeană au loc joi după amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor cu o participare de aproximativ 400 de membri delegați cu drept de vot. Se alege structura de conducere a Organizației... continuare »

Morți de câțiva ani puși să plătească taxe și impozite de câteva sute de milioane lei vechi

Marti, 08 Septembrie, 2015

Într-o țară în care președintele principalului partid de guvernământ este condamnat pentru că a adus morții la vot probabil că nu ar trebui să ne mai mire ceea ce se întâmplă la o municipalitate din nordul Moldovei. Și totuși, nu... continuare »

Una dintre cele mai circulate artere din municipiu a rămas în beznă: FOTO & VIDEO

Luni, 07 Septembrie, 2015

În apropierea orei 22:00, în seara de luni, 7 septembrie 2015, o stradă din municipiul Botoșani a rămas pe întuneric. Seara de luni a fost marcată la Botoșani de o pană de curent pe strada Primăverii, acolo unde, minute în șir, artera foarte... continuare »

Băiatul de 21 de ani care a murit după ce a căzut de pe stâlp a trecut prin chinuri groaznice

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit la trei zile după ce a suferit un grav accident de muncă, căzând de la înălţime, în timp ce încerca să remedieze o defecţiune în sistemul  de furnizare a televiziunii prin... continuare »

Nu doar fetele se prostituează la Botoșani: FOTO cu ”băiețeii” care oferă SEX pe bani

Luni, 07 Septembrie, 2015

Doamnele și domnișoarele din județul Botoșani, care se simt singure, se pare că și-au găsit alinarea. Iar asta deoarece își pot găsi ”alinarea” în brațele băieților care se oferă pentru servicii de natură amoroasă. La o simplă ”răsfoire”... continuare »

FAZA ZILEI: El polițist, ea asistentă - CINE aduce banii în casă

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un cuplu din Botoșani se poate mândri cu un venit anual de peste 45.000 lei, însă câștigurile nu sunt nici pe departe egale. Familia P. are un singur copil. În declarația de avere completată de soție, care lucrează ca asistent medical în... continuare »

Cântăreața Silvia e la mijloc într-o ”telenovelă” de familie: E imposibil să ştergi 36 de ani

Luni, 07 Septembrie, 2015

Catinca Roman, fiica Mioarei Roman, nu mai păstrează deloc legătura cu politicianul din anul 2007, de când acesta a divorţat de mama ei pentru Silvia Chifiriuc. Invitată într-o emisiune de la Antena Stars, Catinca Roman, fiica Mioarei Roman din căsnicia... continuare »