Azi la Botosani

Stiri

ATENȚIE, cade Casa Sindicatelor: CE spune directorul! GALERIE FOTO

Luni, 07 Septembrie, 2015

La Casa de Cultură a Sindicatelor ”Nicolae Iorga” din Botoșani, acolo unde de-a lungul anilor s-au organizat sute sau poate chiar mii de evenimente, timpul începe să-și pună amprenta. Pe ici, pe colo, la exterior se pot observa cu ochiul liber unele... continuare »

De CE a fost în stare un patron din Botoșani să atragă copiii la mâncare – GALERIE FOTO cu ideea adusă din America

Luni, 07 Septembrie, 2015

Pe strada Marchian, în apropierea Spitalului Județean Mavromati din Botoșani a fost deschis, de mai bine de o lună, un local care atrage inevitabil privirile trecătorilor și nu doar privirile, pentru că mirosul de mâncare îți activează la maxim... continuare »

Alegeri la pensionarii din PSD, lider cu repetiție, c-un fost subprefect și-un fost șef din Poliție

Luni, 07 Septembrie, 2015

PSD se alege. Conferințele sunt organizate în sistem piramidal, de la bază în sus și au debutat cu organizațiile de tineri, pensionari și femei. Silvia Diaconu este președintele Organizației Municipale a Femeilor, iar Bogdan Buhăianu a fost ales lider... continuare »

Tragediile pe șosea care au marcat vara: CUM arată în cifre cele mai dramatice accidente 

Luni, 07 Septembrie, 2015

Vara a trecut și a lăsat în urmă o secetă cruntă care a nenorocit agricultorii, și un bilanț mai tragic decât anul trecut pe șoselele din județ. Începutul verii era marcat de un tragic accident în urma căruia doi tineri soți mureau, lăsând... continuare »

Angajat cu mâna plină de sânge într-un orfelinat modern!

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un botoșănean care lucreză într-un centru de plasament din municipiu a avut nevoie de intervenția cadrelor medicale, în dimineața zilei de sâmbătă. În data de 5 septembrie 2015 în jurul orelor 11.00, B.C., în vârstă de... continuare »

DNA-ul a luat documente de la trei societăți, cu legături la Nova Apaserv – CINE sunt patronii

Luni, 07 Septembrie, 2015

Vineri dimineață procurorii DNA de la Suceava au efectuat o nouă vizită la Botoșani, vizate fiind sediile a trei societăți și cel al operatorului județean de furnizare apă și servicii de canalizare. În baza ordonanțelor emise de procurorul de caz, la... continuare »

BĂTAIE pe apă în Botoșani: O limpezesc de mâl și după o beau, decât să mor de sete – FOTO & VIDEO

Luni, 07 Septembrie, 2015

În județul Botoșani, oamenii cară apa de la mare distanță de casă și se ceartă chiar și pentru ultimul strop. Situația este atât de gravă încât unii beau chiar și apă tulbure. Dacă nu plouă, primarii au de gând să sape fântâni... continuare »

INCOGNITO: Drumurile Botoșaniului, kilometrate de cele mai puternice femei – FOTO & VIDEO  

Luni, 07 Septembrie, 2015

Din cabina camionului, Iulia arată ca un copil care se urcă pe furiș în mașina tatălui și își așază un maldăr de cărți pe scaun ca să reușească să vadă ce se întâmplă dincolo de volan. Fata cu părul ca smoala își aranjează... continuare »

Lanț de magazine de la Botoșani, în căutare de director cu studii medii – CONDIȚIILE

Luni, 07 Septembrie, 2015

Reprezentanții unei societăți din Botoșani ce deține un lanț de magazine s-au adresat Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) pentru a face publică o ofertă de angajare. Este vorba despre un post de director la Ovisim. Tot un director, însă... continuare »

DRAMA unui tânăr sportiv rămas aproape desfigurat după ce un nebun l-a pus la pământ

Luni, 07 Septembrie, 2015

Eminent la școală și foarte bun sportiv, un tânăr de aproape 18 ani din comuna Dângeni se luptă pentru a-și recăpăta forțele după ce a fost bătut cu cruzime de un consătean. Totul s-a întâmplat în seara de 22 august 2015. Petru... continuare »

Salvatorii au intervenit de aproape 200 de ori în județ, în numai o săptămână

Luni, 07 Septembrie, 2015

Pompierii au avut în săptămâna care tocmai s-a încheiat, atât misiuni de foc, cât și de salvare a diferitor persoane care se aflau în pericol.  Săptămâna trecută, botoşănenii au solicitat ajutorul forţelor Inspectoratului... continuare »

Oamenii politici ai orașului zâmbesc din caricaturi – GALERIE FOTO, îi recunoști?

Luni, 07 Septembrie, 2015

Expoziție inedită la Galeriile de Arte din municipiul Botoșani. Chipurile a mai multor personalități din lumea politică și nu numai, au fost caricaturizate de artistul plastic Florin Grosu. În perioada, 7-25  septembrie 2015, botoșănenii au ocazia să... continuare »

O familie din Botoșani și-a văzut casa făcându-se scrum în toiul nopții

Luni, 07 Septembrie, 2015

O familie din comuna Todireni a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce acesta s-a aprins din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.  Totul s-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, 6 spre 7... continuare »

GRAV: Un muncitor a căzut în cap de pe un stâlp și a ajuns la spital mai mult mort decât viu

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un bărbat din Botoșani s-a accidentat grav, când a căzut de pe un stâlp, în timp ce se afla în orele de program.  În data de 5 septembrie 2015 în jurul orelor 10.30, I.D., în vârstă de 40 ani, angajat la S.C. MEDIA... continuare »

Scenă de aproape jumătate de miliard de lei la o unitate din Botoșani!

Luni, 07 Septembrie, 2015

O instituție culturală de la Botoșani a investit de curând o sumă considerabilă pentru ca, artiștii atât locali, cât și naționali să-și poată desfășura reprezentațiile pe o scenă la adevărata ei valoare. Este vorba despre Casa de Cultură... continuare »