Azi la Botosani

Stiri

Primar botoșănean în vizorul ANI după ce-a făcut-o pe afaceristul!

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un primar al unei comune din județ a fost luat în vizorul Agenției Naționale de Integritate, după ce a încălcat mai multe prevederi. Agenția Națională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților de către Mihai... continuare »

Șofer din Botoșani, prins de Poliție când era ”la plimbare” c-un utilaj ilegal

Luni, 07 Septembrie, 2015

În urma unei acţiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi, un cetăţean român s-a ales cu dosar penal pentru tractarea unei remorci neînmatriculate. În... continuare »

Un inconștient a parcat iar pe linia de tramvai – CE amendă a primit: FOTOGALERIE

Luni, 07 Septembrie, 2015

Circulația tramvaielor a fost iar paralizată luni dimineață pe tronsonul Calea Națională – sens giratoriu Bazar – strada Ion Pillat. Un șofer și-a parcat mașina pe partea dreaptă a drumului, însă nu s-a dus până la bordură, iar spatele... continuare »

Patru botoșăneni au ”pescuit” câte un dosar penal după ce au fost prinși că dădeau ilegal la pește

Luni, 07 Septembrie, 2015

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele a patru cetăţeni  români, care au fost depistaţi pescuind cu plase monofilament,... continuare »

Gata scandalul: Protest  la Primărie cu Grădinița 24, părinții s-au dus revoltați la primar – GALERIE FOTO

Luni, 07 Septembrie, 2015

Vineri s-a luat decizia mutării Grădiniței nr. 24 din clădirea care este proprietatea Luminiței Mihalachi. Luni, un sfert dintre părinții care au copii acolo, au mers la Primărie într-un protest spontan. S-au plâns mai ales de distanță care este mult... continuare »

CUM și-a tunat un tânăr mașina și a trecut granița cu ea!

Luni, 07 Septembrie, 2015

În urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, poliţiştii de frontieră au depistat doi cetăţeni moldoveni, care transportau, ascunse în componentele autoturismului şi pe corp, 10.120 ţigarete de contrabandă,... continuare »

Peste 10 comune și-un oraș rămân două zile fără apă: AFLĂ de când!

Luni, 07 Septembrie, 2015

În mai multe localități din județul Botoșani va fi sistată furnizarea cu apă curentă, printre acestea numărându-se și-un oraș.  S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că începând cu seara zilei de 7 septembrie 2015, întrerupe... continuare »

Poliție, ambulanță și trei mașini de pompieri în cartierul Bucovina – GALERIE FOTO

Luni, 07 Septembrie, 2015

În total au ajuns pe strada Bucovina din municipiu cinci mașini și autospeciale aparținând Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Serviciului Județean de Ambulanță și Poliție. Totul a pornit de la un apel al locatarilor care locuiesc în... continuare »

Credincioșii vor fi vegheați de către jandarmi la hramul unei mănăstiri din județ

Luni, 07 Septembrie, 2015

În data de 8 august 2015, ordinea și liniștea publică la manifestările cultural-artistice cu public numeros și religioase ocazionate de sărbătorirea Nașterii Maicii Domnului, organizate în județul Botoșani, va fi asigurată de Inspectoratul de Jandarmi... continuare »

Au vrut să se îmbogățească, dar au ”uitat” marfa într-un portbagaj: Prin ce-au trecut doi băieți

Luni, 07 Septembrie, 2015

Doi tineri au probleme mari cu legea, iar asta după ce au abandonat un autoturism plin cu țigări de contrabandă pe una dintre străzile județului Botoșani.  Pe data de 5 septembrie 2015, în jurul orei 17.25, a fost depistat abandonat pe strada Viilor din... continuare »

Puștoaică de 17 ani, prinsă de polițiști când o făcea pe șoferița la volanul mașinii unui ”prieten”

Luni, 07 Septembrie, 2015

O tânără care încă nu a împlinit vârsta majoratului a fost prinsă de către Poliție în trafic.  Pe data de 5 septembrie 2015, în jurul orei 17.20, C. I. de 17 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, a fost depistată... continuare »

Băiat de 20 de ani luat pe capotă când traversa strada de-un șofer de aceeași vârstă

Luni, 07 Septembrie, 2015

Doi tineri de 20 de ani au fost implicați într-un accident rutier, iar asta după ce unul dintre ei, șofer fiind, l-a luat pe capotă pe celălalt, când acesta traversa strada. Pe data de 5 septembrie 2015, în jurul orei 13.30, G. P. de 20 ani, din... continuare »

Accident într-un abator: Un bărbat și-a prins mâna într-un malaxor!

Luni, 07 Septembrie, 2015

Un bărbat s-a accidentat grav în timpul programului de muncă, acesta fiind transportat de urgență la spital. Pe data de 5 septembrie 2015 în jurul orelor 10,20, C.C., în vârstă de 38 ani, angajat ca operator semipreparate la  S.C. DOLY... continuare »

TOTAL anti-volan: Câți ani le-au trebuit unor botoșăneni ca să obțină permisul de conducere

Luni, 07 Septembrie, 2015

În acest domeniu nu există jumătăți de măsură. Fie elevii se descurcă de minune la ambele examene, fie riscă să pună în pericol viața lor și a celor din jur. În ceea ce privește obținerea permisului de conducere, examinarea presupune doi... continuare »

Fost viceprimar, atac cu șantaj și constrângeri, soția lui Mihalachi și grădinița

Luni, 07 Septembrie, 2015

Vineri, 4 septembrie 2015 șefii din Primărie au anunțat că s-au sistat negocierile cu nevasta lui Victor Mihalachi pentru chiria de la Grădinița nr. 24 și că a fost identificată o altă locație pentru această unitate de educație. A reacționat pe o rețea de... continuare »