Azi la Botosani

Stiri

Un botoșănean a văzut MOARTEA cu ochii în trafic: AFLĂ ce a pățit de a fost transportat la spital

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Un bărbat din Botoșani a fost transportat în cursul zilei de ieri la un spital din Bistrița, după ce a fost implicat într-un accident de circulație. Incidentul s-a petrecut vineri, 18 septembrie 2015, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii... continuare »

Cosmin Andrei îi elimină temerile lui Eugen Țurcanu : Să lase pe altcineva care-și poate asuma deciziile!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) afirma că trebuie să recupereze chiria stabilită pentru Stadionul Municipal întrucât trebuie să respecte legea pentru a nu intra în alte probleme. În replică, viceprimarul... continuare »

Una dintre frumoasele orașului s-a dezgolit din nou în fața obiectivului – FOTOGALERIE

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Viața ei pare să se fi schimbat de când a descoperit că iubește obiectivul, iar obiectivul o iubește pe ea. O adoră și-i redă loial trăsăturile delicate ale feței și liniile aproape perfecte ale trupului care a fost construit parcă pentru a bucura privirile... continuare »

VIDEO inedit lansat la Cinematograful Unirea: Botoșani văzut cu ochi de copil : Îți place? GALERIE FOTO

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Cinematograful Unirea a adunat multă bucurie și râsete pure de copii sâmbătă dimineață când a fost lansat filmul de cinci minute cu orașul nostru, văzut prin ochii lor, a micuților care cresc frumos sub ochii noștri. Cum văd ei orașul lor natal,... continuare »

Primarul Ovidiu Portariuc pleacă în Statele Unite ale Americii!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Plecarea a fost anunțată în urmă cu câteva luni de zile și se va concretiza la începutul săptămânii viitoare. Ovidiu Portariuc va petrece o lună de zile în Statele Unite ale Americii alături de un alt român și anume corespondentul... continuare »

Liviu Dragnea, dezvăluiri după trei ani: Două ore am negociat un post de consilier la Botoșani

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Și să mai spună cineva că lupta pentru o funcție negociată politic, oricare ar fi ea, nu este una care să necesite multă, multe perseverență și ore întregi de discuții. O arată liderul național AL PSD care face dezvăluiri încă din urmă cu trei... continuare »

Eugen Țurcanu și chiria la stadion: Se încalcă legea!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA), Eugen Țurcanu a fost contactat pentru a-și exprima poziția în scandalul privitor la noua chirie pentru folosirea Stadionului Municipal. A spus simplu că este o Hotărâre de Consiliu... continuare »

Fostul vice Țurcanu BLOCHEAZĂ meciul FC Botoșani – Dinamo: Vom interzice accesul echipei de fotbal

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Hotărârea de Consiliu Local a fost adoptată pe data de 26 mai 2015 iar Botoșăneanul a scris la scurt timp despre lovitura financiară uriașă pe care au dat-o consilierii care au ridicat mâna atunci, în mare viteză. Ulterior, mai multe voci susțineau... continuare »

Nebuniee! Două botoșănence ”lipicioase”, pe scena X Factor: Dani Oțil le-a promis pupici - FOTO

Vineri, 18 Septembrie, 2015

În seara de vineri, 18 septembrie 2015, pe scena X Factor au urcat două tinere din Botoșani, care au format trupa Wings. Frumoasele botoșănence au cântat o piesă energică și au dat juriul pe spate. Anastasia și Alexandra, cele două concurente la emisiunea... continuare »

Viața bate filmul în familia fetei care a murit pe litoral: Ai lăsat atât de mult dor în urma ta! & Ce o să facă mama?

Vineri, 18 Septembrie, 2015

A trecut mai bine de o lună de când Ștefănica Brânză, o tânără studentă, și-a pierdut viața în apele învolburate ale Mării Negre. Venise în vacanță la Costinești, alături de prietenii săi, însă din păcate fata din... continuare »

O firmă din Botoșani îmbracă copiii statului: Are de împărțit... 1.482 perechi de blugi

Vineri, 18 Septembrie, 2015

O firmă din Harghita şi alta din Botoşani vor asigura hainele şi încălţămintea necesare copiilor din centrele de plasament, potrivit Bună Ziua Iași. Cele două societăți îşi vor împărţi contractul de aproximativ 725.000 lei scos la licitaţie... continuare »

S-au trezit cu Poliția la ușă, dis-de-dimineață: AFLĂ ce au făcut doi tineri din Botoșani

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Doi hoţi din Cotârgaci, comuna Roma care au devalizat în luna iulie o societate comercială din comuna Corlăteni au fost puşi joi, 18 septembrie 2015, în faţa probelor după ce dis-de- dimineaţă s-au trezit cu poliţia la poartă, scrie Opinia de... continuare »

Botoșaniul descoperit prin ochii copiilor a ajuns la... Iași – AUDIO

Vineri, 18 Septembrie, 2015

„Botoșaniul prin ochii copiilor”, proiectul cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Botoșani, a intrat și în atenția vecinilor. Realizatorii emisiunii ”Buna dimineața” de la Radio Iași au avut-o ca invitată pe Lidia Uja, inițiatoarea... continuare »

Salvarea chemată în Parcul Eminescu pentr-un botoșănean care-a umplut trotuarul de sânge : FOTOGALERIE

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Un botoșănean care are în jur de 60 de ani a fost preluat în urmă cu câteva momente din Parcul Mihai Eminescu după ce a căzut și și-a spart capul. El spune că mergea pur și simplu și la un moment dat s-a împiedicat iar în cădere s-a... continuare »

Afrodita de Botoșani - „zeița tutunului”, prinsă de polițiști cu țigări în sutien la graniță :))

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca  - I.T.P.F. Iaşi a descoperit, ascunse şi nedeclarate, pe corp şi în bagajele personale ale unor persoane 3.680 ţigarete. În data de 17 septembrie 2015, în jurul... continuare »