Azi la Botosani

ACCIDENT rutier într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Botoșani: Unul dintre șoferi în lacrimi - GALERIE FOTO

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute la intersecția străzilor din apropierea Casei de Asigurări de Sănătate, când două atutoturisme au intrat în coliziune, din cauza neacordării de prioritate.

Șirul evenimentelor sumbre par să nu se mai termine joi, la Botoșani, asta deoarece în urmă cu puțin timp, un autoturism marca Opel cu numere de București și un altul, cu numere de Botoșani, Volkswagen Polo, au intrat în coliziune în momentul în care s-au angajat intre într-o intersecție. Volkswagen-ul venea dinspre Casa de Asigurări de Sănătate, iar celălalt dinspre Muzeul de Etnografie.

Potrivit conducătorului auto de pe Volkswagen, șoferul celeilalte mașini ar fi avut viteză și nu ar fi acordat prioritate. La fața locului a sosit imediat un echipaj de Poliție și a fost solicitat și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, din cauza faptului că o femeie a suferit răni la nivelul membrelor inferioare. Femeia care se pare că s-ar fi aflat la volanul Volkswagen-ului nu a dorit să fie transportată la spital. 

„Eu veneam dinspre Casa de Asigurări, iar șoferul celălalt venea dinspre muzeu. Nu a acordat prioritate deși are cedează trecerea, nu bine am trecut de trecerea de pietoni și mi-a apărut în față ca și când mi-ar fi picat un bolovan. Nu era niciun pieton pe trecere, că poate mai încetinea, așa a venit tare și mă întreabă pe mine (n.r.: șoferul de pe Opel) ”dar cum e doamnă în intersecția asta?””, a declarat șoferița de pe Volkswagen. Pe de cealaltă parte, șoferul celeilalte mașini abia se abținea să nu izbucnească în lacrimi în timp ce vorbea la telefon, cel mai probabil, cu șeful său. 

Totodată, femeia a mai susținut că șoferul de pe Opel a încercat să rezolve totul pe cale amiabilă, spunându-i că își va pierde locul de muncă. În urma impactului, cele două mașini au fost avariate, în special Volkswagen-ul, care a este distrus în partea din față. (Ș.V.) 

3:22 pm Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  accident rutierCasa de Asigurari de SanatateVolkswagenOpel

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: