Azi la Botosani

ACUM : Floarea politică, de la Flutur & Roman, la… romi, dezbat europarlamentarele – FOTOGALERIE

O bună parte a liderilor politici de la Botoşani se află la această oră la o dezbatere organizată de Asociaţia Pro Democraţia la Casa de Cultură a Sindicatelor. Întâlnirea are loc la iniţiativa preşedintelui de onoare al ONG-ului, Cristian Pârvulescu.

Acesta se află la prezidiu alături de prefectul Costică Macaleţi şi reprezentanţii din Botoşani ai asociaţiei

„Statele naţiune nu mai pot funcţiona, sunt depăşite de istorie”, a afirmat Cristian Pârvulescu.

El a explicat necesitatea unei asemenea dezbateri prin importanţa alegerilor europarlamentare din primăvara acestui an, în opinia sa următorul mandat al Parlamentului European fiind unul decisiv: UE ori se salvează, ori dispare.La manifestare participă o mulţime de lideri politici, printre care Cătălin Flutur, preşedinte PDL Botoşani, deputatul Cristian Roman, Corneliu Furtună, preşedintele PNŢCD Botoşani, primarul de Săveni, Relu Tîrzioru, viceprimarul Cătălina Lupaşcu, fostul consilier al romilor de la Prefectură, Semiramida Bălan şi mai mulţi lideri sindicali.

Printre participanţi se regăseşte şi Oana Saucă, prezumtiv candidat Forţa Civică la alegerile europarlamentare.

(S.B.)

CITEȘTE:

 Surpriză portocalie: 17 din 23 primari prezenţi la şedinţa de la Rapsodia

11:28 am Sambata, 22 Februarie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturVasile ChirueuroparlamentareCristian Parvulescu

4 Comentarii la “ACUM : Floarea politică, de la Flutur & Roman, la… romi, dezbat europarlamentarele – FOTOGALERIE

 1. cataleya spune:

  Adevarat,dar numai statele mici vor dispareaIugoslavia,Romania 'Cehhoslovacia cele mari vor fi suverane si vor dicta celor mici daca trebuie sa manance(apropo de mici)daca au voie sa bea,dar mai ales sa munceasca mult,calitativ si sa fie platiti ca in tarile "bananiene"Acest lucru se vede de acum,tendinta unor etnii sovine care vor independeta teritoriala si culturala si culmea sprijinita de politicienii de varf care merita condamnati pentru inalta tradare.POLITICIENI VE-TI FI VOTATI DUPA CUM VA TINE-TI DE CUVANT.sE PARE CA EVENIMENTELE DIN uCRAINA NU VA SPUNE INCA NIMIC.Sa nu aveti surpriza cu MAMALIGA.

 2. leontin spune:

  Nu o sa inteleaga nimic pesedistii astia care tot scriu aici de zor. Acum sut frustrati ca pierd teren, dar ei trebuiau sa vada si sa judece de la inceput ca alianta pe care au facut-o ei cu PNL era stramba de la inceput. Nu poti lega doua partide cu doctrine diferite si apoi Romania asta a noastra nu are nevoie de o politica de stanga pentru ca suntem prea saraci pentru ea. Romania are nevoie de o poltica de DREAPTA CORECTA bazata pe proiecte, pe investitii care sa mareasca nivelul de trai al romanulului prin crearea de locuri de munca.

 3. Doctorul de cap spune:

  Cataleya, dragule, iar nu ti-ai luat medicatia si iar vorbesti in public...

 4. cataleya spune:

  Cel putin eu am ce trata pe cand d-ta ar trebui sa mergi la ginecolog.Apropo nu am culoare politica si nici nu sunt postaci de servici pe bani publici.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: