Azi la Botosani

ACUM: „Grasu’” își ia rămas bun de la lume, funeralii cu onoruri militare și colegii de la Poliția de Frontieră - FOTOGALERIE

„Grasu’”așa îl știau aproape toți cei care l-au cunoscut pe Ovidiu Pavel, polițiștul de frontieră care a sfârșit într-un nefericit accident rutier, petrecut sâmbătă seară.

Slujba religioasă pentru funeraliile polițiștului de frontieră a început încă de la ora 11:00, la Biserica de la Cimitirul Pacea, acolo unde a fost depus Ovidiu. În interiorul lăcașului sfânt sunt alături de familia îndurerată o sumedenie de colegi de la Poliția de Frontieră. Afară, așteaptă ieșirea sicriului garda de onoare, care să îi cinstească plecarea în altă lume. De asemenea, Ovidiu Pavel va fi înmormântat la Cimitirul Pacea. (G.E.)

Dumnezeu să îl ierte! Vom reveni cu mai multe detalii de la înmormântare! 

11:38 am Miercuri, 16 Septembrie, 2015

2 Comentarii la “ACUM: „Grasu’” își ia rămas bun de la lume, funeralii cu onoruri militare și colegii de la Poliția de Frontieră - FOTOGALERIE

  1. Mitica spune:

    Dumnezeu sa il ierte!Totusi,nu a murit in misiune,la ce trebuie onoruri militare???Mai mult,faptul ca imediat dupa accident a coborat din masina si a scos numerele de inmatriculare spune multe...Apropo,stie cineva daca a avut alcoolemie?

  2. Popescu spune:

    De ce sa fi scos numrele de inmatriculare? Nu putea fi identificat pana la urma?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: