Azi la Botosani

ACUM: De lângă Flutur, Raluca Turcan aplaudă divorţul politic din USL

După o şedinţă a Biroului Politic Judeţean al PDL Botoşani a fost programată o conferinţă de presă începând de la ora 17:30 la care iau parte Raluca Turcan, Cătălin Flutur şi Dan Humelnicu. A deschis seria declaraţiilor botoşăneanca trimisă în Parlament de sibieni.

"Avem credinţa că românii mai mult decât ceea ce se întâmplă în momentul de faţă pe scena politică. Aşa cum aţi văzut şi dv. USL a pocnit şi lucrul acesta merită discutat tocmai pentru ca fiecare român să înţeleagă ce înseamnă dezmembrarea şi canibalizarea USL-ului. Nu a fost o bătălie pe programe doctrinare, nu a fost o bătălie pe crearea de locuri de muncă sau pentru măsuri de redresare economice, ci a fost o bătălie pe funcţii. Vina aparţine atât celor din PSD cât celor din PNL", a declarat printre altele Raluca Turcan.


În continuare democrat liberala a arătat că acest lucru ar trebui să ajungă la urechile fiecărui cetăţean care să ştie că programul USL a fost unul mincinos, cu promisiuni electorale peste care s-a aşternut un nor de praf.(G.E.)

CITEŞTE:

 Păruială blondă: Raluca se ia de Elena - Poate că ar trebui să meargă la un partid

6:03 pm Joi, 13 Martie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturRaluca Turcanconferinta PDL

1 Comentarii la “ACUM: De lângă Flutur, Raluca Turcan aplaudă divorţul politic din USL ”

  1. Badea Cartan spune:

    Raluca absolventa Fac Lomonosov din Moscova,vazand asaltul trupelor rusesti in Crimeea,a prins si ea curaj si ca o adevarata scolarita a scolii kaghebiste,se bucura de stricare aliantei USL.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: