Azi la Botosani

ACUM: Ședință cu împărțeală frățească la drumuri, un sărbătorit taciturn și doi nemulțumiți

În aceste momente este în plină desfășurare ședința extraordinară de Consiliu Județean cu unic proiect pe ordinea de zi și anume repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, pe anul 2015.

La partea de interpelări au luat cuvântul până la acest moment trei consilieri județeni și anume Gheorghe Vâzdoagă, Dorin Ciuștea și Sergiu Marian, care contestă modul în care s-a făcut repartizarea bugetară care în opinia lor este la limita legalității. Vâzdoagă a depus un amendament la proiectul de hotărâre prin care a propus ca o sumă de 20.000 de lei să fie alocată către drumul care duce spre Mihăileni, bani ce ar urma să fie luați de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri.

Sărbătoritul ședinței este fostul vicepreședinte al CJ Botoșani din partea PSD, Paul Pavăl care a fost felicitat de Gheorghe Sorescu înainte de a fi deschise lucrările de ședință și aplaudat de colegi. Sărbătoritul a înclinat ușor din cap și a mulțumit pentru atenția care i-a fost acordată. Proiectul a fost aprobat cu 18 voturi pentru, cinci împotrivă și o abținere.
CLICK AICI pentru a vedea repartizările pentru drumuri comunale și județene propusă prin proiectul de hotărâre. (G.E.)

 

10:23 am Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Gheorghe Vazdoagapsd botosaniSedinta

1 Comentarii la “ACUM: Ședință cu împărțeală frățească la drumuri, un sărbătorit taciturn și doi nemulțumiți ”

  1. robert spune:

    mei vzadoaga, dar cand era usl la putere si turcanu impreuna cu voi ati rupt comunele pdl, de ce nu ai vorbit de limita legalitatii? da timpul inapoi, cere niste documente de la CJ din 2013 si arunca o privire pe alocarile financiare. si ai sa vezi comune cu primari pdl, unde evident si turcanu si psd obtinusera voturi, au fost complet ignorati, chiar sio cu votul dumitale. asa ca esti penibil, tine minte o vorba, fie roata si patrata, se intoarce ea odata. din pacate, voi, pseudopoliticienii, tratati toul doar politic, fara sa va ganditi la administratie. dar parca tu intelegi ce scriu eu aici ...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: