Azi la Botosani

Afrodita de Botoșani - „zeița tutunului”, prinsă de polițiști cu țigări în sutien la graniță :))

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca  - I.T.P.F. Iaşi a descoperit, ascunse şi nedeclarate, pe corp şi în bagajele personale ale unor persoane 3.680 ţigarete.

În data de 17 septembrie 2015, în jurul orei 21.50, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, Eugen M., în vârstă de 44 de ani, conducând un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în judeţul Botoşani.

La scurt timp, tot pe sensul de intrare în ţară s-a prezentat Afrodita T., cetăţean român în vârstă de 28 de ani, la volanul unui autoturism Tico înmatriculat în judeţul Iaşi. 

Pentru valorificarea unor informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite, în urma cărora au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în bagajele personale şi pe corpul celor două persoane cantitatea de 3.680 ţigarete de contrabandă.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare totală de 671 lei, în vederea confiscării şi sancţionarea celor doi cetăţeni cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei fiecare. 

5:11 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  ITPF IasiTigari penaleTigari ascunse pe corp

1 Comentarii la “Afrodita de Botoșani - „zeița tutunului”, prinsă de polițiști cu țigări în sutien la graniță :)) ”

  1. ha.ha.. spune:

    cand am citit asta imi venea sa rad... asta e una care probabil nu a platit cat trebuia ... spun asta din surse sigure... Prin vama Stanca , zi de zi era un autocar care efectua cursa Botosani - Rascani..(Firma de transport...MT...) si care daca incercai sa mergi in R Moldova.. iti spunea ca nu au locuri... Acest autocar transporta aceleasi doamne din R Moldova zi de zi.. care la intrarea in Romania aratau ca niste femei obeze, dar un pic patrate si la iesite ...slabeau incredibil... Aceasta cura de slabire rapida, cum era numita de lucratorii din punctul vamal Stanca,avea un singur scop... Tigarile...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: