Azi la Botosani

ALEGERI 2016: Portariuc ar câștiga Primăria cu-n an înainte, Flutur s-ar bate cu-n coleg din partid!

Carte peste carte, începe să se contureze castelul candidaturilor la primăriile municipiilor reședință de județ. Presa națională a făcut o hartă a candidaților din 2016 și a marilor adversari PSD – PNL. Potrivit acelorași surse, în România s-ar dori o schimbare amplă de gardă în politica națională.

Majoritatea reședințelor de județ vor fi conduse începând cu 2016 de alți primari decât cei care ar fost la precedentele alegeri locale, scriu jurnaliștii de la știripesurse.ro.
O mare parte din primării au fost decapitate de justiție. Mai exista situații izolate în care primarii în funcție ar putea ceda funcția către un alt coleg de partid. În puține situații candidaturile sunt bătute în cuie. Pe de-o parte, partidele nu vor să-și dezvăluie candidații din motive tactice, aceștia putând  deveni prea devreme ținte ale atacurilor. Pe de altă parte, în numeroase organizații județene există o competiție internă care încă nu s-a tranșat.
Iată ce scrie publicația menționată despre Botoșani:
Botoșani (Botoșani). Primarul PSD Ovidiu Portariuc a fost confirmat de partid în calitate de candidat pentru un nou mandat de primar al orașului Botoșani. Chiar dacă acesta ar avea prima șansă, ar putea fi o competiție strânsă în Botoșani pentru că PNL aruncă în cursă un fost primar al orașului, co-președintele PNL Cătălin Flutur. O surpriză ar putea apărea în tabăra liberală dacă competiția internă va fi câștigată de Viorel Coman, membru în Biroul Executiv al PNL Botoșani.

 

12:03 pm Sambata, 11 Iulie, 2015

1 Comentarii la “ALEGERI 2016: Portariuc ar câștiga Primăria cu-n an înainte, Flutur s-ar bate cu-n coleg din partid! ”

  1. eu spune:

    Viseaza MORTARIUC ca va mai pupa vreodata scaunul de primar...foarte,foarte multe persoane pe care le cunosc si care au votat initial cu el acum nici nu vor sa mai auda de PSD si de el. O SA SE FACA DE RAS IN TOATA TARA CU SCORUL DE LA ALEGERI..

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: