Azi la Botosani

ATAC la ”abureala drumarului Achiței” și stingherul Sorescu cu împărțeala batjocoritoare a banilor

Un consilier județean a răbufnit pe o rețea de socializare la câteva ore distanță de încheierea ședinței extraordinare în care s-a făcut repartizarea celor peste 8 milioane de lei, bani proveniți din cote defalcate din taxa pe valoare adăugată, pentru drumuri județene și comunale.

Dumitru Zmău a fost consilierul județean nemulțumit de modul în care s-a făcut alocarea bugetară la nivel de Consiliu Județean, ținta sa fiind vicepreședintele Cristian Achiței.
”Astăzi am asistat neputincios la ședința extraordinară de împărțirea hălcii de către marele drumar Achiței. Era previzibil rezultatul pentru că, cu o zi înainte la ședința cu primari, deja lucrurile erau pecetluite. L-am observat pe Sorescu cum stingher, încerca să detensioneze atmosfera, știind împărțeala batjocoritoare făcută și motivația plina de abureală a lui Achiței”, a scris Dumitru Zmău pe Facebook.
Mai mult, consilierul județean s-a arătat dezamăgit și de poziția adoptată de președintele interimar al CJ Botoșani, Gheorghe Sorescu, de la care spune că avea așteptări diferite.
”În urmă cu 8 luni am votat toți consilierii județeni pe Gheorghe Sorescu, sperând că acesta să fie un președinte al tuturor botoșănenilor, să lase cutumele și obiceiurile proaste și să fie cât de cât echidistant și să asigure bunul mers al tuturor unităților administrative. Astăzi s-a demonstrat că nu se poate, interesul grupului primează. Și totuși cine o să schimbe ceva în țara asta?”, a mai postat consilierul județean.
Proiectul privitor la repartizarea fondurilor către drumuri a fost adoptat cu 18 voturi pentru, 5 împotrivă și 1 abținere. (G.E.)

 

1:37 pm Joi, 17 Septembrie, 2015

8 Comentarii la “ATAC la ”abureala drumarului Achiței” și stingherul Sorescu cu împărțeala batjocoritoare a banilor ”

 1. Ady varul spune:

  "presedintele tuturor botosanenilor"-ironia amara a acestor vremuri de mizerie .Pai cum crexzi tu ca-si achizitiona "un apartament la curte " de vreo 300 de metri din leafa de bugetar decat facand-o pe "stingherul"?Cata falsitate ...cat tupeu ...

 2. Victor spune:

  Se pregateste cumva terenul pentru deputatul infractor Verginel Dumitru Gireada care are """reale""" calitati de administrator al acestui judet ?!

 3. Cititorul spune:

  Răsfoit sumele primite de primarii pentru anii 2016 -2018 prin DGFP si veți intelege diferența. D nul Zmeu este cumva locuitor al Comunei Mihai Eminescu? Nu se vede sa facă ceva pentru ea.

 4. nedumeritu' spune:

  Bai Nea Miluca (daca imi permiti sa spun Nea) tu chiar nu iti dai seama cand esti in plus? Chiar nu poti sa recunosti la varsta asta ca esti militian in haine de politist.... pensionar?. Ai fost seful unei mari institutii.... dar acum inteleg ca nu inteligenta te-a propulsat. Chiar atat de disperat esti dupa un teren incat sa iti bati joc de toti botosanenii?.... Ar trebui sa iti fie rusine... (ma rog... ar trebui ... dar nu ma astept la asta)

 5. pixulet spune:

  comentează un militian care a ucis un om in bătaie pe vremea răposatului...cu un fecior care a făcut o facultate de 6 ani în 10 ani(a aprofundat studiile băiatul nu glumă,unde nu înțelegea ceva repeta anul...)cărând la iași la fmv de nici el numai știe cui și cât ia dat...cinstitul cinstiților...

 6. Maria spune:

  Militian sau nemilitian, cred ca domnul acesta are dreptate. Ce legatura are feciorul sau care a facut o facultate timp de 6 ani cu pozitia sa publica, dealtfel corecta, intrucit sunt vizibile de la o posta ,,aranjamentele mizerabile" facute de Achitei si Sorescu. Acesti postaci frizeaza ridicolul si prostia, acuzind un consilier cu ,,motive" de la '48.

 7. duduianu spune:

  Au aparut postacii imbecili care arunca laturile care le mesteca pe oameni care li se importivesc si care le scot in evidenta hotiile care le-au faca ut in era Basescu.Din cate stiu eu baiatul lui Zmau este medic veterinar,a facut un masterat in medicina veterinara,are un cabinet vetreinar si o ferma zootehnica depeste 100 de vaci.Nu trage liniute si nu consuma droguri ca multe lepadaturi care sunt in spatele acestor comentarii.Cat despre militian fiti convinsi ca nu se inpedica in vreascuri putrede si uscate ca voi.O sa v-o traga in goarna mereu

 8. mda spune:

  au apărut la postat și îngrijitorii de la fermă...nu orice individ se poate numi medic veterinar,el doar a terminat o facultate în 10 ani cu eforturi pecuniare,nu intelectuale...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: