Azi la Botosani

S-au trezit cu Poliția la ușă, dis-de-dimineață: AFLĂ ce au făcut doi tineri din Botoșani

Doi hoţi din Cotârgaci, comuna Roma care au devalizat în luna iulie o societate comercială din comuna Corlăteni au fost puşi joi, 18 septembrie 2015, în faţa probelor după ce dis-de- dimineaţă s-au trezit cu poliţia la poartă, scrie Opinia de Dorohoi.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate de poliţiştii din Dorohoi la locuinţele lui Marius Florin S. de 25 de ani, considerat de anchetatori complice şi a lui Stelică A. de 50 de ani, autorul furtului, poliţiştii au descoperit în casele lor o parte din bunurile furate.

Stelică A., în luna iulie, dată la care era angajat al societăţii din Corlăteni a sustras pe timp de zi trei motoare electrice, un faeton, 50 de scânduri, cinci ţevi zincate de șase metri lungime, trei motopompe pe benzină, o trusă de scule, un electromotor precum şi alte bunuri, prejudiciul total ridicându-se la 7.500 de lei. Poliţiştii au mai stabilit că tânărul de 25 de ani a ajutat la transportul bunurilor furate. Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a activităţii infracţionale a celor doi.

 

7:44 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Politia Dorohoihoti din Dorohoihoti de scule

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: