Azi la Botosani

Bărbat UCIS de soție, tăiat în bucăți și aruncat la tomberon, în pungi de plastic: CE legătură are cu Botoșani!

O crimă desprinsă din filmele de groază a avut loc în urmă cu câteva zile în județul Iași, acolo unde o fostă profesoară de geografie  și-a ucis partenerul de viață, l-a tăiat în bucăți și l-a aruncat la gunoi. Vecinii din blocul unde a avut loc tragedia sunt oripilați și nu-și pot reveni din șoc.

Colonel de tancuri ucis cu sânge rece

Reporterii Ziarului de Iaşi au fost la Belceşti, acolo de unde este de loc victima îngrozitoarei crime a profesoarei din Roman: soţul ei, colonelul de tancuri Gheorghe Zaharia. Aceștia au stat de vorbă pe îndelete cu sora militarului, care ştia toate problemele din familia fratelui ei, precum şi cu alte rude. Povestirile acestora despre relaţia celor doi - ucigaşă şi ucis - sunt pe cât de bizare pe atât de înfricoşătoare. Soţia colonelului tranşat a fost arestată ieri pentru crimă şi profanare de cadavre.

Sora colonelului tranşat de soţie şi aruncat la tomberoanele pieţei din Târgu Frumos face destăinuiri cutremurătoare. Femeia locuieşte în judeţul Botoşani, şi susţine că nu îşi mai văzuse fratele de trei ani. De asemenea, ea a spus că a vorbit ultima oară la telefon cu fratele său în urmă cu un an, deoarece soţia sa îi luase telefoanele mobile. Ea crede că soţia a mai încercat să îşi ucidă soţul, în urmă cu câţiva ani, când bărbatul ei a suferit o depresie legată de moartea tatălui lui. Sora acestuia spune că femeia ar fi încercat să îl spânzure. Profesoara din Roman va fi adusă astăzi la Institutul de Psihiatrie „Socola“, pentru a fi expertizată. Procurorii vor să vadă dacă aceasta este în deplinătatea facultăţilor mintale.

Și-a tranșat soțul apoi l-a aruncat la tomberon!

Crima înfiorătoare a profesoarei din Roman care şi-a tranşat soţul, apoi i-a aruncat bucăţile de corp în trei tomberoane din Târgu Frumos, i-a adus în stare de şoc pe membrii familei celui omorât. Victima, colonelul pensionat Gheorghe Zaharia, se născuse şi copilărise în Belceşti. Acesta locuia în Roman de ani buni, şi mai avea încă doi fraţi. Unul dintre ei murise în urmă cu şase ani, iar sora locuieşte în prezent în Botoşani. Reporterii „Ziarul de Iaşi“ s-au deplasat ieri, 16 septembrie 2015, la Belceşti, unde au stat de vorbă cu unchiul colonelului, care este preot în sat, dar şi cu verişoara acestuia, tot din localitate. Aceasta din urmă avea numărul de telefon al surorii bărbatului ucis, cea din Botoşani, care ne-a povestit viaţa de calvar prin care a trecut fratele ei, în relaţia cu femeia care l-a ucis. Ea a povestit că femeia lângă care de 13 ani trăia fratele ei, Ana Zaharia, îi făcea de ani buni zile fripte.

Aveau trei copii

Erau căsătoriţi de 13 ani, şi aveau trei copii (din relaţii anterioare, n.r.). Eu ştiam că soţia colonelului este de profesie inginer, apoi a fost suplinitoare ca profesoară de biologie. Unul dintre copiii familiei lor este inginer în cadrul armatei, o fiică este asistentă medicală iar cealaltă este profesoară de matematică. Relaţiile dintre noi erau foarte reci, nu îl lăsa soţia să vorbească cu mine. Ba chiar a mai fost o situaţie în care a fost dus la spitalul de psihiatrie din Iaşi, după ce ar fi încercat să se sinucidă. Depresia a făcut-o pentru că a murit tatăl meu şi a rămas singur la ţară. Noi nu aveam cum să îl ajutăm, eram departe unul de altul.

”Noi credem că ea a încercat să îl omoare”

A făcut depresie de supărare. Noi credem că ea a încercat să îl omoare. La el acasă am văzut un ştreang pe hol şi un scaun alături, apoi a fost dus la Iaşi la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost diagnosticat cu depresie. Medicii i-au spus să stea jumătate de an, fără să facă nimic. Şi ea îi dădea pastilele. Iar la spital, ea a făcut scandal medicilor spunând că el nu trebuie să stea internat într-un spital civil, ci ar trebui unul militar. Medicii i-au replicat că şi ea este bolnavă, că are probleme. Nu m-a lăsat niciodată să colaborez cu el“, s-a plâns sora celui ucis.
Femeia a mai povestit că soţia îi luase chiar şi telefoanele şi că nu îi dădea voie să vorbească nici chiar cu vecinii de bloc.

 

9:22 am Joi, 17 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: