Azi la Botosani

Bărbatul accidentat de mașină a murit în brațele medicilor, în ambulanță!

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, accidentat fiind un biciclist ce a fost lovit de o mașină. Bărbatul care avea 59 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Mavromati de la Botoșani.

Aici medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe s-au luptat ore în șir pentru a-l menține în viață. Pe holurile de la UPU se rugat pentru viața lui, soția și fiul lui. Ambii așteptau înfrigurați o veste bună de la cadrele medicale.
Într-un final s-a decis transportarea pacientului care era într-o stare de sănătate foarte gravă către Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în acest context fiind solicitat elicopterul SMURD. Aparatul de zbor a aterizat la poligonul ACR în jurul orei 14:00 și a stat acolo aproape o oră. Și asta deoarece, Mihai P., bărbatul din Dorohoi intrase în stop cardio-respirator iar medicii au încercat manevre de resuscitare în jur de 45 de minute. Într-un final medicul de pe ambulanță a ieșit și a înmânat o fișă medicală personalului din elicopter după care a făcut cale întoarsă cu pacientul care nu a mai fost coborât din ambulanță și care și-a dat ultima suflare în brațele medicilor. (Ș.V.)

 

9:16 pm Joi, 17 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: