Azi la Botosani

Și-a bătut mama o săptămână întreagă până a omorât-o!

O botoșăneancă va fi judecată de magistrați sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce și-a băgat mama în mormânt.

Sînculeț Oltea Constanța are 63 de ani și se află în stare de libertate. Femeia locuia împreună cu mama ei de 80 de iîntr-un bloc din apropierea Liceului cu Program Sportiv Botoșani. Anul trecut, mai exact în luna aprilie și-a bătut mama cu obiecte contondente o săptămână întreagă. În urma loviturilor repetate, bătrâna a decedat. Cazul a intrat în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani care au dispus recent trimiterea în judecată a femeii.
„S-a reţinut că, în perioada 1-8 aprilie 2014, prin aplicarea de lovituri cu mijloace contondente, prin sufocare şi comprimare toracică, i-a produs mamei sale, Ungureanu Maria, leziuni care au dus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat al procurorilor.
Această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 

 

1:02 pm Luni, 21 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: