Azi la Botosani

”Bogații” Botoșaniului și-au adus copiii la școală: Mercedesuri, Audi și Range Rover la Laurian – GALERIE FOTO  

Parcarea Colegiului Național A.T. Laurian din municipiul Botoșani s-a umplut în dimineața zilei de luni, 14 septembrie 2015  de mașini scumpe, din care au coborât elevi cu buchete de flori în mână.

Autoturisme marca Mercedes, Audi sau Range Rover, au ”furat„ privirile sutelor de elevi care s-au strâns în fața Colegiului. Dacă unii au avut privilegiul de a fi aduși la școală de către părinți, cu mașini de câteva zeci de mii de euro, alții poate nu la fel de norocoși precum fiii sau fiicele bogătașilor …au venit cu taxiurile.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar a adunat o mulțime de elevi pe terenul din spatele unității de învățământ. Invitații speciali care le-au făcut urăriri atât bobocilor, cât și celor în ani terminali, au fost președintele Consiliului Județean Botoșani, Gheorghe Sorescu, Sebastian Tocariu, directorul executiv al AJPIS Botoșani, deputata Tamara Ciofu și Costel Irimia, de la Poliția Română.
(Ș.V.)

  

 

3:20 pm Luni, 14 Septembrie, 2015

4 Comentarii la “”Bogații” Botoșaniului și-au adus copiii la școală: Mercedesuri, Audi și Range Rover la Laurian – GALERIE FOTO  

 1. parinte spune:

  Pe copilul meu nu l- am dus la Laurian cu Range Rover-ul , nici măcar n- a avut ,,noroc" sa meargă cu taxiul. A mers pe jos, e un amarat , un nenorocit , cred ca nici n- o sa poată învață din cauza asta, o sa ajungă un gunoi, pleava societății.....!

 2. Serban spune:

  O sa aiba un an plin de realizari daca i-a adus cu Mercedesul la scoala,o sa fie intelectuali dintr-o data! :))

 3. anonim spune:

  nu va plageti pune-ti mana si muncesti si o sa aveti si mercedes sau bani de taxi :)

 4. Sergiu spune:

  Pt. anonim invata sa scrii dupa care comenteaza.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: