Azi la Botosani

Bombiţă la PNL: Un liberal şi-a anunţat de lângă Flutur dorinţa de a candida la Primăria Botoşani

Surpriză spre finalul întâlnirii cu presa pe care liberalii botoşănenii au organizat-o vineri amiază. După începutul acesteia în sală a intrat şi Viorel Coman, membru al Biroului Executiv Municipal al PNL Botoşani.

De la aceeaşi masă cu Cătălin Flutur şi-a făcut publică înscrierea în cursa internă pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Botoşani.
“Vreau să vă mai spun că mi-am propus nu numai să sancţionez prin intermediul mass-media ceea ce se întâmplă prin oraş rău, ci să iau legătura cu factorii de decizie. Deocamdată este o campanie în interiorul PNL, nu vreau să mimez politica, orice om politic trebuie să intre într-o campanie şi să vadă ce spun cetăţenii. Noi în partid ne putem pune pe toate funcţiile”, a afirmat Viorel Coman.
El a arătat că déjà a trecut la acţiune şi săptămâna aceasta s-a deplasat la primarul Ovidiu Portariuc, căreia i-a cerut “să dea jos toate steagurile care sunt ferfeniţită”, deoarece “este un lucru foate grav care se întâmplă”.
Cătălin Flutur i-a mulţumit chiar lui Viorel Coman, a arătat că, “este chiar ceea ce ne dorim să se întâmple la nivel de partid”, subliniind însă că, potrivit noilor prevederi statutare, colegii din PNL nu au voie să se critice între ei. Liberalii au hotărât la nivel naţional ca, acolo unde au primar în funcţie, respectivul să fie susţinut pentru o nouă candidatură, iar unde nu au persoana sprijinită să fie desemnată în urma unui sondaj.  (S.B.)

 

12:56 pm Vineri, 19 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturViorel Comancandidat la Primaria Botosani

3 Comentarii la “Bombiţă la PNL: Un liberal şi-a anunţat de lângă Flutur dorinţa de a candida la Primăria Botoşani ”

  1. intrebare spune:

    despre flutur se stie ce realizari a avut cu bune si cu rele. am vazut ca d-ul coman a facut o analiza asupra mandatelor d-lui flutur. dar o analiza a lui coman la eco sal cand avem? pe ce a luat coman luni de zile salariu din banii contribuabililor la o societate cu 0 activitate care apoi a fost lichidata??? nu mai aveai loc de directori la firmele cj-lui. oare coman la firma lui cati directori are???

  2. COMAN VIOREL spune:

    Va raspund cu drag la intrebare .Va rog sa ma sunati la nr. 0788359619. Astept!

  3. raspuns spune:

    Nu trebuie sa mi șoptești mie la ureche. Când a fost vorba de flutur tipai în gura mare în toată presa care te baga în seama ca el e prost administrator și portariuc e bun ( ca te mângâie pe cap cu declaratii).iesi mătăluță în presa și spune cum 4 directori și au scos ochii su au falimentat o firma fără activitate, doar cu salarii. Apoi spui cât de bun administrator o sa fii tu la primărie și gata. Sa vadă botoșănenii lupul îmbrăcat în oaie.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: