Azi la Botosani

Botoșănean găsit mort la societatea Transporturi Auto!

Un muncitor din Botoșani a fost găsit în stare de inconștiență, însă în momentul în care a fost solicitată o ambulanță pentru a-l resuscita, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. 

Pe data de 21 septembrie 2015 în jurul orelor 8.20, A.V., în vârstă de 65 ani, angajat ca strungar la  S.C. TRANSPORTURI AUTO S.A. Botoşani, a fost găsit căzut în stare de inconştienţă în atelierul de întreţinere şi reparaţii a societăţii. Cadrele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă sosite la faţa locului au făcut manevre de resuscitare, dar acesta nu și–a revenit, constatând-se decesul.

„Evenimentul va fi cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani, iar dosarul de cercetare va fi înaintat spre verificare şi avizare Inspecţiei Muncii, conform prevederilor Legii  nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425 din 2006 actualizat, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006.”, se arată menționat în comunicatul de presă remis de ITM Botoșani

 

12:52 pm Luni, 21 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Transporturi AutoITM Botosanibarbat mort

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: