Azi la Botosani

Botoșaniul descoperit prin ochii copiilor a ajuns la... Iași – AUDIO

„Botoșaniul prin ochii copiilor”, proiectul cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Botoșani, a intrat și în atenția vecinilor. Realizatorii emisiunii ”Buna dimineața” de la Radio Iași au avut-o ca invitată pe Lidia Uja, inițiatoarea proiectului.

Matinalii Bianca Ioan și Mihai Florin Pohoață și-au anunțat ascultătorii că, la Botoșani, Centrul Istoric și Parcul Mihai Eminescu au fost luate cu asalt de copiii care beneficiază de cursuri gratuite de film și televiziune. În jur de 20 de școlari și preșcolari au realizat un film de promovare a municipiului Botosani cu ajutorul unor specialişti în domeniu.
”M-am gândit că ar fi bine să facem și pentru copii o vară specială, cursurile de film și televiziune desfășurându-se de ceva vreme în Botoșani în timpul anului școlar, dar pentru vară ne-am gândit să facem ceva special și împreună cu Primăria municipiului Botoșani, care este finanțatoarea acestui proiect, să încercăm să descoperim orașul, copiii să-și descopere orașul și singuri să facă un film despre orașul lor și despre posibilitățile care orașul le oferă”, a spus Lidia Uja.
Actrița de la Teatrul Mihai Eminescu i-a ajutat pe copii să găsească noi posibilități de distracție și de socializare.
”E foarte frumos la noi în oraș și copiii încep să realizeze asta”, a mai arătat Lidia Uja.
Sâmbătă, de la ora 11:00, povestea în imagini va fi lansată la Cinematograful Unirea. (S.B.)

CLICK PENTRU AUDIO

 

7:31 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Primaria BotosaniLidia UjaBotosaniul prin ochii copiilor

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: