Azi la Botosani

Câinii pleacă mulțumiți acasă: La Botoșani se vede o oboseală…

Cu jucători suspendați și antrenorul principal în tribune FC Dinamo București a bifat un egal la Botoșani. La finalul întâlnirii, înlocuitorul lui Mircea Rednic pe bancă a declarat că echipa sa este mulțumită chiar și cu singurul punct obținut în nordul Moldovei.

A venit la conferința de presă Iulian Mihăescu:Eu zic că a fost un rezultat mulțumitor pentru noi, ne așteptam din partea gazdelor la o ripostă bună deși vin după niște rezultate mai slabe. Ne-am bazat în repriza a doua pe anumiți jucători dar am pierdut la duelurile aeriene, l-am avut pe puștiul de 16 ani care este de viitor dar care nu a reușit să se bată de la egal la egal cu puternicii fundași”.
Una peste alta antrenorul secund spune că au existat și situații în urma cărora Dinamo ar fi putut lua cele trei puncte puse în joc. Însă în repriza a doua, gruparea din Ștefan cel Mare a trebuit să se replieze și să se bazeze pe jucători tineri.
Ce impresie i-a lăsat Botoșani?
Iulian Mihăescu : ”Nu cred că este foarte bine să vorbești despre gruparea gazdă, dar față de campionatul trecut eu cred că se vede o oboseală sau cred că participarea în Europa League și acele deplasări lungi și-au pus amprenta, apare aici o oboseală, nu vreau să intru în amănunte. Dar eu zic că echipa își va reveni și va deveni din nou acel adversar redutabil care a fost campionatul trecut”.
A adus vorba și despre Quenten Martinus care a fost la un pas să ajungă și la Dinamo și despre care a spus că este un ”jucător plăcut ochiului și extrem de tehnic”. (G.E.)
 

 

 

11:31 pm , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniDinamo BucurestiIulian Mihaescu

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: