Azi la Botosani

„Câinii roșii” îl vor pe Ngadeu în echipa lor : Oficialii moldoveni nu se grăbesc să-l vândă

Fundașul central, Michael Ngadeu este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei FC Botoșani, în turul campionatului Ligii 1. Astfel, acesta a intrat în atenția celor de la Dinamo Bucureşti, care au făcut o ofertă concretă pentru a-l cumpăra.

Potrivit Prosport, oficialii moldoveni nu se grăbesc să-l vândă pe camerunez şi îşi doresc să-l ţină până în vară, în speranţa că îi va creşte cota.

Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani, spune că oferta „câinilor” nu este una pe care să o ia în calcul, deoarece fundaşul camerunez Michael Ngadeu valorează mult mai mult în momentul de faţă.

Nu se pune problema ca Ngadeu să plece la Dinamo. Cel puţin până în vară el rămâne la Botoşani. Dacă vine o ofertă de nerefuzat, gen un milion de euro, e clar că nu îl putem ţine. La 100.000-200.000 de euro cât dă Dinamo, nu se pune problema să îl cedăm. Eu spun că în proporţie de 90%, Ngadeu rămâne la Botoşani până în vară”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Conform siteului Transfermarkt, fundaşul Michael Ngadeu este cotat în acest moment la 500.000 de euro. În vara anului trecut, înainte de a venit la FC Botoşani, Ngadeu avea o cotă de 100.000 de euro, dar după evoluţiile foarte bune din turul campionatului, acesta a devenit unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti sub comanda lui Leo Grozavu.

CITEȘTE:

Patru fotbaliști de la Botoşani în vizorul granzilor din Liga 1

10:58 am Marti, 13 Ianuarie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Valeriu IftimeDinamo BucurestiMichael Ngadeuoferta Ngadeu

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: