Azi la Botosani

CÂND exact vin chinezii la Botoșani și UNDE-i duce primarul să le-arate terenul!

În urmă cu câteva săptămâni Botoșăneanul scria despre intenția unei companii din China de a face o serie de investiții la Botoșani și anume să ridice un ansamblu de locuințe pentru tineri, la cheie, se ar urma să fie oferite spre vânzare.
 

Reprezentanții chinezi urmează să ajungă la Botoșani joi, 17 septembrie 2015.
”Joi, la 15:45 vom primi vizita unei delegații din partea unei companii chineze care este interesată în a construi locuințe pentru tineri la Botoșani, vom vizita împreună amplasamentul din Șoseaua Iașiului acolo unde dacă vor fi interesați putem dezvolta într-o anumită zonă a cartierului ANL, pe celălalt platou de aproximativ șapte, opt hectare construibili să se poată discuta de acest proiect”, a spus Ovidiu Portariuc.
Detaliile privitoare la ansamblul de locuințe ar urma să fie stabilite în cadrul vizitei de joi.
”Proiectul lor prevede construcția de locuințe finanțate de compania chineză pe o perioadă de 20 – 25 de ani cu un avans minim de 5-10%, rămâne să discutăm miercuri și să aflăm mai multe amănunte. Ei și-au manifestat interesul de a construi minim 1.000 de locuințe, să vedem acum dacă vor fi interesați de această investiții”, a mai spus primarul.
Discuțiile cu chinezii vor avea loc în biroul primarului și mai apoi în teren, unde va fi vizualizată suprafața pe care ar urma să fie ridicate blocurile cu mână de lucru din China. (G.E.)

 

3:07 pm Luni, 14 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Primaria Botosanichinezi la Botosanilocuinte chinezi

1 Comentarii la “CÂND exact vin chinezii la Botoșani și UNDE-i duce primarul să le-arate terenul! ”

  1. McDorel spune:

    Dăi pamântul gratis și l-ai degrevat de prețul lui. Cum chinezul nu s-a născut întotdeauna prost el o să mai bage în prețul de vânzare al apartamentelor și prețul terenului și al utilităților.Bă ce oameni!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: