Azi la Botosani

Război în fuste : Cătălina s-a luat de deputata și senatoarea de la PSD, mesaj dur din casa liberală

Intervenția sa s-a adresat parlamentarilor PSD care au fost de acord, prin vot, cu majorarea pensiilor pentru deputați sau senatori.

Cătălina Lupașcu a avut un mesaj pentru Tamara Ciofu, Doina Federovici, Andrei Dolineaschi și Mihai Baltă care au susținut proiectul de lege.
”În același timp le solicit să facă front comun așa cum au făcut pentru aceste pensii, în jurul Guvernului, de așa manieră, astfel încât la 1 septembrie 2015 toată infrastructura din județul Botoșani să fie reabilitată, să nu mai avem școli care să nu aibă autorizație de funcționare și de ce nu, să fie dotate la standarde europene”, a declarat Cătălina Lupașcu, co-președintele Organizației de Femei de la Organizația Municipiului a PNL.
Mai mult, liberala le-a cerut parlamentarilor PSD ca pe perioada verii să intervină la Guvern pentru a atrage fonduri pentru infrastructura școlară din județ.
”Le solicit acest lucru și-i provoc în acest demers astfel încât să demonstreze că le pasă de viitor și nu doar de trecut. Fiindcă așa cum au spus și colegii mei s-au gândit doar la a-și mulțumi colegii care au ieșit la pensie fără să se gândească la viitorul acestei țări, respectiv tânăra generație și copiii care învață în școlile românești, școli care din păcate, la nivelul dotării cu materiale didactice sunt cu mult în urma țărilor europene”, a mai spus Cătălina Lupașcu.
(G.E.)

 

12:57 pm Vineri, 19 Iunie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Catalina LupascuDoina FederoviciTamara Ciofupensii parlamentari

7 Comentarii la “Război în fuste : Cătălina s-a luat de deputata și senatoarea de la PSD, mesaj dur din casa liberală ”

  1. Cetatean spune:

    Imi vine sa rad ...Sau sa plang .Dudia penelista traieste pe alta planeta uitand probabil ca "toata infrastructura din judet "este in "frija ' si administrarea PNL-ului ,care de 3 ani conduce judetul avand pana acum doi presedinti (ce au devenit avuti in ultimii doi ani )si 60% din consiliul judetean .Unde mai pui ca in perioada aceasta ,vreo 2 ani partidul dumneaei a fost la guvernare si nu a facut absolut nimic pentru Botosani .Iar daca judetul nu ar fi avut proiecte din mandatul 2008-2012,atunci am fi fost vai -si amar de noi .tupeu maxim si obraznicie de tzatza .

  2. observator spune:

    Tu nu mai aveai nevoie sa te molipsesti de ridicol de la veghii PDL-isti.Structural esti ridicola. Unu:Categoric Federovici si Ciofu nu au votat pensiile speciale ale parlamentarilor. Doi:Tot ce s-a facut si se va face in acest judet poarta ampreta Dolineaschii-Federovici Catalino,oricat ai incerca nu poti sa-ti depasesti conditia.In rest numai de bine.

  3. adevarul suupara spune:

    Stimati comentatori, adevarul supara! Nu inteleg de ce sariti cu aceste comentarii cand se vorbeste de infrastructura scolara si nu rutiera si cand acest om solicita sa aduceti bani la scoli. Ati votat sau nu , noi nu stim, dar ceea ce sigur stim , e ca unii ,chiar din Botosani ,vor avea ceva pensii mai mari pe langa afacerile care le- au facut mereu.Votati pensii mari si pentru noi ca ati furat suficient

  4. alin spune:

    Frate in Romania esti ridicol daca ceri bani pentru educatie? Da marca doinita andrei desigur nu poate gandi la educatie...apropo de cei ce vorbesc de ridicolul situatiei...penibili frate. Mai bine pensii la parlamentarii cu ceafa groasa decat bani la scoli.Nu va prea place cartea!

  5. gogu spune:

    Mai peste tot la scolile din judet si din Botosani,s-au schimbat geamurile si usile,s-au schimbat acoperisurile,au internet si ceva calculatoare,s-au facut dotari in clase si laboratoare.care sigur nu sunt de ajuns.Comparativ cu vremea mea cand erau niste banci lungi pentru 6 elevi,o Harta a Romaniei si Harta Lumii,o lampa cu spirt in laborator si doi magneti,situatia este cu totul alta.Totusi la majoritatea scolilor ar trebui aduse multe palnii.Palniile vor fi utile profesorilor,sa le bage cunostintele in cap,celor care nu invata.

  6. tina spune:

    Are dreptate Catalina Lupascu! Penalii si-au votat pensii nesimtite si vin sa ne prosteasca in fata ca ei nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le pute. Adevarul e ca botul psd-ist pute infiorator a lacomie si nesimtire.

  7. upu spune:

    Daca Doinitza si Aditza nu au votat pensiile nesimtite si nu sunt de acord cu ele, sa spuna public si sa-si dea demisia din PSD. Daca nu vor, inseamna ca se fac si ei partasi la ticalosia khmerilor rosii.Simplu ca buna ziua!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: