Azi la Botosani

„Cazul Ghiorghiţă” în discuţia PDL Botoşani

Situaţia consilierului local Florin Ghiorghiţă va fi discutată în forurile de conducere de la PDL Botoşani. După cum v-am informat astăzi, viceprimarul din perioada 2000 – 2012 a anunţat că se retrage din politică, dar nu şi din administraţie.

Totodată, a adus acuzaţii mai mult sau mai puţin voalate unor colegi de partid.

„Atitudinea dlui va fi analizată de partid”, a declarat Cătălin Flutur, preşedintele PDL Botoşani, care a evitat însă deschidă o discuţie privind o eventuală sancţionare a alesului democrat-liberal.

Fostul vice a recunoscut public că rămâne în partid ca să nu îşi piardă mandatul de consilier local, dar în acelaşi timp l-a criticat pe liderul de la municipiu, Daniel Humelnicu.


„Este decizia sa şi o respect”, a mai spus Cătălin Flutur despre anunţul făcut de Florin Ghiorghiţă, dând de înţeles că nu va încerca să-l determine să revină asupra hotărârii.

Florin Ghiorghiţă a intrat treptat în conflict cu o parte a conducătorilor PDL Botoşani după ce în noiembrie a eşuat în tentativa de a deveni prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, iar în primăvară a fost nominalizat finul său, Eugen Ţurcanu, pentru funcţia de viceprimar pe care PDL şi PNL speră să o obţină prin destituirea lui Cosmin Andrei. (S.B.)

MAI MULTE DESPRE RETRAGEREA LUI FLORIN GHIORGHIȚĂ:

 ȘOC la Botoșani: unul dintre cei mai incisivi politicieni renunță la politică: Vreau să mă separ de dl. Flutur


6:40 pm Miercuri, 23 Aprilie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturFlorin GhiorghitaGhiorghita se retrage

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: