Azi la Botosani

Cei 24.273 de la Botoșăneanul

Numărul din titlu reprezintă exact totalul cititorilor pe care Botoşăneanul i-a avut în ziua de miercuri. Ziarul a devenit astfel primul din judeţ care trece pragul de 20.000 de cititori într-o singură zi, spulberând precedentul record, pe care tot Botoșăneanul îl stabilise acum câteva zile.

editorial botosaneanul Dar nu scriem aceste rânduri ca să ne lăudăm, deşi suntem convinşi că, dacă nu v-o spunem noi, altcineva n-o să vă zică aceste lucruri. Vrem doar să vă mulţumim vouă, celor care de cinci ani şi jumătate staţi cu ochii pe noi. Recordul este al vostru...

Voi sunteţi forţa noastră, voi ne daţi energie, de la voi ne vine îndrăzneala, voi ne daţi, mai direct spus, curajul poate uneori inconştient de a scoate la iveală lucruri pe care mulţi doresc să le ţină ascunse. Voi sunteţi investigatorii noştri, voi sunteţi reporterii şi redactorii noştri, voi sunteţi fotoreporterii noştri, voi sunteţi... inima noastră. 

Unii ne apreciați, alții ne criticați, unii ne încurajați, alții încercați să ne descurajați, unii ne iubiți, alții ne urâți, dar, cel mai important lucru, ne citiți.

Împreună cu voi și pentru voi am trecut peste tracasările Fiscului, cu voi și pentru voi am ignorat amenințările politicienilor, afaceriștilor și interlopilor, cu voi și pentru voi am reușit ca din 2009 și până acum să rămânem aceiași și să nu depindem de un milionar care duce la rang de artă evaziunea fiscală şi nici de o analfabetă a cărei singură calitate este că e nevastă de patron.

De aceea încercăm zi de zi, oră de oră, minut cu minut, să nu vă dezamăgim, mai ales că, iată sunteţi atât de mulţi, tot mai mulţi...


Ne gândim că 24.273 de cititori, atâţia câţi aţi fost voi miecuri, înseamnă vreo trei stadioane de la Botoşani pline până la refuz.

Închidem ochii şi ne imaginăm că vă avem la un loc şi într-un final ne-aţi dat inclusiv puterea să vă strângem pe toţi în braţe.

Ne plecăm capul în faţa voastră...

Cristina, Gabriela, Mădălina, Mihaela, Sergiu, Ştefania

generic Botosaneanul from Echipa Botosaneanul on Vimeo.

AȘA ERAM ÎN PRIMUL AN:

Cei peste 1.000 de la Botoşăneanul.ro

12:46 am Vineri, 27 Februarie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Botosaneanulziarul Botosaneanulcititori Botosaneanul

3 Comentarii la “Cei 24.273 de la Botoșăneanul ”

  1. Marius spune:

    Felicitari și succes în continuare ca aveți treaba multa. Sunteți singurii care nu "pupați" și ziceți adevărul asa cum este el. Va citesc zi de zi și va apreciez.

  2. kikirikimiki spune:

    Va multumesc ca existati! Doresc sa aveti tarie de caracter sa spuneti lucrurilor pe nume, sa fiti impartiali cu toata lumea ( in unele situatii, am remarcat unele inclinari ale unui brat a balantei), sa nu va lasati intimidati de amenintarile impertinente si grosolane ale mascatilor si papusarilor societatii (totusi, sa fiti atenti la cei care au creier, dar n-au minte) deoarece adevarul este unul singur si trebuie spus ferm, fara ocolisuri. Si in continuare, va doresc mult succes in activitatea jurnalistica si sa va pastrati la inaltime. Fiindca..."Fereastra spre lume poate fi acoperita cu un ziar" (aforism de Stanislaw Jerzy Lec).

  3. Jack spune:

    Felicitari si la mai mare!! Nu uitati...nu mor caii cand vor cainii...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: