Azi la Botosani

Chinezii duși de primar la marginea orașului – CUM arată acum Cornișa – FOTOGALERIE

Delegația din China care vizitează Moldova în această perioadă în perspectiva construirii de noi locuințe, a petrecut câteva ore bune la Botoșani, joi, 17 septembrie. După ce au mers pe platoul din fața cartierului Alfa Land, teren care s-ar preta la construirea de blocuri, chinezii au vizitat Cornișa.

Ovidiu Portariuc a scris pe Facebook că la prima vedere reprezentanților companiei din China le-a plăcut orașul care se dezvoltă puțin câte puțin.
”Au întrebat care sunt perspectivele de dezvoltare ale orașului și dacă merită să construiască aici, dacă tinerele familii se vor stabili în oraș. Le-am arătat orașul, le-a plăcut foarte mult! Le-am prezentat datele demografice care arată foarte bine, 5-600 de căsătorii anual, aproximativ 1.000 de locuri de muncă anual după datele trimise de statistică”, a scris printre altele primarul pe FB.
A mai menționat că orașul ar avea în jur de 60 de fabrici care își extind activitatea în fiecare an sau că orașul e unul cu facilități moderne: comerț civilizat, internet, cinematograf, mall.
Chinezii ar fi fost încântați de parcul de agrement Cornișa care ar urma să-și deschidă porțile vara viitoare. (G.E.)

 

9:47 am , 20 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: