Azi la Botosani

Copacul blestemat de la Leorda: Doi oameni s-au izbit cu mașina în el și au avut aceeași soartă

Un grav accident de circulație a avut loc duminică dimineață, 20 septembrie 2015, la ieșire din localitatea Leorda. Doi soți care se îndreptau spre casă, după ce au petrecut la nunta unei nepoate, s-au izbit cu mașina într-un copac.

Cei doi botoșăneni se aflau într-un autoturism marca Opel Vectra și trebuiau să ajungă în comuna Mileanca. La un moment dat, șoferul a pierdut control automobilului și s-a izbit într-un cap de pod, iar mai apoi a intrat într-un copac. În urma impactului, femeia care se afla pe scaunul din dreapta a decedat la scurt. Potrivit reporterilor de la Opinia de Dorohoi, în locul unde s-a produs incidentul a mai avut loc în urmă cu ceva timp o tragedie. Este vorba despre un bărbat din comuna Brăiești care a murit după ce s-a izbit cu mașina, culmea, în același copac.

Când am ajuns la faţa locului mi s-a părut că femeia încă respira, dar la sosirea ambulanţei nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul acuza dureri la o mână şi avea o plagă pe faţă, probabil i-a sărit bucăţi din parbriz. Accidentul a avut loc în acelaşi loc şi în acelaşi copac unde cu ceva vreme în urmă a mai decedat şi un bărbat din Brăeşti”, a declarat Dănuţ Macovei, şeful Postului de Poliţie Leorda.

Ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment.

 

3:44 pm , 20 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: