Azi la Botosani

Copiii s-au dat de-a dura de 2 miliarde vara aceasta – FOTOGALERIE cu izvorul de bani al Primăriei

Locul de joacă cu plată din Parcul Mihai Eminescu dar și bărcuțele de pe lacul din apropiere au avut un succes nebun printre botoșăneni, în vara care tocmai s-a încheiat. La un calcul estimativ încasările se ridică undeva la suma de 2 miliarde de lei vechi.

Aceste obiective se află în administrarea Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) aflată sub conducerea lui Eugen Țurcanu. Directorul DSPSA a precizat că încasările se datorează și verii extrem de călduroase și lipsită de perioade de precipitații.

Banii ar urma să fie folosiți cel mai probabil tot pentru locul de joacă, urmând ca anul viitor să fie achiziționat un castel nou gonflabil dar și o trambulină mai performantă pentru copii. Actualul castel a fost cumpărat în urmă că șapte ani de zile și a costat în jur de 8.000 de euro. Locul de joacă dar și bărcile de pe lac ar urma să fie închise la finele acestei săptămâni, ultima zi în care se mai pot bucura de aceste obiective fiind pentru botoșăneni, cea de duminică. (G.E.) 

11:12 am Vineri, 18 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: