Azi la Botosani

Cornățeanu la debutul cu egal în fața lui Dinamo: CE le-a spus jucătorilor ca să joace fotbal

Rezultatul ar fi fost poate altul dacă Andrei Cordoș nu s-ar fi faultat în prima repriză și dacă Stelian Cucu nu ar fi trecut din nou pe postul de fundaș central și fi putut însemna probabil trei puncte câștigate de FC Botoșani.

La final, Mugurel Cornățeanu a fost mulțumit oarecum de ce a reușit la debutul său ca antrenor principal de liga 1: ”Am început destul de bine jocul, am fost chiar agresivi, am reușit să și marcăm, am avut încă o ocazie la 1 - 0 dacă Dimitrov ar fi centrat mai bine. Problema la noi a intervenit în momentul în care l-am pierdut pe Cordoș, a trebuit să jucăm iar cu Cucu fundaș central și nu am mai avut putere la mijlocul terenului”.
Tehnicianul a menționat că în cea de-a doua repriză botoșănenii au fost mai periculoși și în ciuda eforturilor de întărire a primului 11 cu Ciprian Brata sau Attila Hadnagy rezultatul s-a încăpățânat să rămână neschimbat pe tabela de marcaj: 1 – 1.
Mugurel Cornățeanu a mai arătat că din decembrie se înscrie la cursurile organizate de LPF pentru obținerea licenței pro, pentru a putea antrena în prima ligă din postura de antrenor principal.
Eu am spus, sunt la dispoziția clubului până când acest club va hotărî ce antrenor va aduce. Dacă nu va aduce, voi continua cât este legal, adică 30 de zile”, a spus Cornățeanu care a mai menționat că în nici un caz nu va mai continua la Botoșani din postura de secund al noului principal.
Ce le-a spus jucătorilor în vestiare înaintea meciului?
Mugurel Cornățeanu: ”Le-am dat mai multă plăcere, i-am lăsat să-și recapete plăcerea de la antrenamente și aceea de a juca, să nu mai stea închistați. Le-am spus: jucați pentru voi, în această seară vreau să jucați pentru voi, asta este plăcerea de a juca. Atât”.
Despre antrenorul care ar putea veni la Botoșani, Vasile Miriuță, Mugurel Cornățeanu a avut doar cuvinte apreciative. (G.E.)

 

11:52 pm , 20 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniMugurel CornateanuFC Botosani Dinamo Bucuresti

2 Comentarii la “Cornățeanu la debutul cu egal în fața lui Dinamo: CE le-a spus jucătorilor ca să joace fotbal ”

  1. remi spune:

    Dinamo-cea mai slaba echipa care a venit la BT in acest tur! La noi, i-am remarcat doar pe CUCU si pe CABRERA...in rest, Dumnezeu cu mila...

  2. RO476384232 spune:

    Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni dar Cucu mi se pare cel mai slab jucator al Botosaniului.Uitati-va si la golul de aseara.Eu am jucat doar fotbal din placere dar sunt sigur ca in locul lui Cucu nu as fi gafat-o la acea faza.Ca vezi Doamne el e inchizator nu stopper...vrajeli.E ca si cum un medic stomatolog s-ar scuza ca nu stie in ce parte este inima pentru ca nu este cardiolog.Este inadmisibil ca un jucator profesionist sa fie depasit astfel.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: