Azi la Botosani

Cosmin Andrei îi cere demisia lui Cătălin Flutur!

Viceprimarul social democrat de la Primăria municipiului reședință de județ și-a început săptămâna cu o solicitare adresată directorului general al societății Locativa. Cererea vine ca urmare a unui proces deschis pentru neplata unor datorii.

Primăria municipiului Botoșani a fost chemată în judecată de către o asociație de proprietari din municipiu, din cauza unor cheltuieli pe spații comune realizate de un chiriaș și neurmărite de societatea Locativa.
”Suntem parte în proces pentru recuperarea sumei de aproximativ 1.000 de lei. Consider că, cei de la Locativa nu și-au făcut treaba, în speță dl. Cătălin Flutur iar colegii domniei sale  din Consiliul de Administrație nu au luat nici o măsură ca să urmărească recuperarea debitelor. Nu este un caz singular. Delegarea acestei activități de fond locativ este făcut de Locativa printr-o HCL din 2005”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei care este de părere că societatea menționată nu s-a comportat ca un bun proprietar motiv pentru care ar trebui să fie parte în proces în locul Primăriei.
„Consider că dl. Cătălin Flutur nu și-a făcut datoria, ar trebui să își dea demisia de onoare dar sunt convins că nu o va face. O să fac o invitație către domnia sa să fie prezent în următoarea ședință de CL să ne facă o situație a debitelor și a chiriașilor pe care dlui ar trebui să-i urmărească și fac un apel și către CA să aibă o atitudine mai riguroasă”, a mai menționat viceprimarul de la PSD.
Cosmin Andrei a ridicat problema prezenței lui Cătălin Flutur la ședințele de CL și în precedentul plen din 30 iulie, însă atunci a intervenit Florin Ghiorghiță care i-a replicat că cererea sa nu are temei legal. (G.E.)

 

 

12:06 pm Luni, 17 August, 2015

4 Comentarii la “Cosmin Andrei îi cere demisia lui Cătălin Flutur! ”

 1. diana spune:

  ce vorbesti, mai frantz? dar tu, portariuc si buliga va inaintati demisia pentru modul exemplar in care ati reabilitat strada primaverii? va dati demisia pentru faptul ca nu sunteti in stare sa terminati proiectele Cornisa si Teatrul Mihai Eminescu? Portariuc isi da demisia pentru ca a platit doua raporturi de audit cu zeci de mii de euro, raporturi care nu sunt publice si nu au scos nimic in evidenta? si deja banii sunt imputati de Curtea de Conturi!

 2. zarnacadica spune:

  e clar ! ti-a intrat morcovul in fundulet,vin alegerile si nu va mai alege nici dracu. Mai pitifelnicule,cu ce au gresit botosanenii fata de Dumnezeu ca sa te aiba pe tine viceprimar. Gasca de incapabili,numai trompeta e de voi !

 3. Shidoshi Tanaka spune:

  O droaie de botoșăneni așteaptă cu sufletul la gura sa-ti bage aroganta în dos. Nu mai este mult.

 4. Denisia! spune:

  Si eu va cer demisia! Dragi primarei, Ovidiu, Andrei Si Marius. La loati indemnizatia degeaba,orasul asta arata ca naiba.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: