Azi la Botosani

Croitoru continuă miştourile: Eşti obişnuit să scrii de mari performanţe la Divizia B

Devenit în premieră căpitan la FC Botoşani după ce băcăuanul Cristi Popovici i-a dat banderola, băcăuanul Marius Croitoru a făcut şi cu Ceahlăul ce face de la începutul campionatului. S-a certat cu arbitrii, a luat un nou cartonaş galben şi va fi din nou suspendat.

marius croitoru fc botosani ceahlaul

El a reuşit performanţa de a fi primul mijlocaş cu şapte cartonaşe galbene după 14 etape. După meci optarul şi-a continuat ironiile. Mijlocaşul ofensiv s-a enervat după ce jurnaliştii l-au întrebat dacă este mulţumit de evoluţia sa, refuzând să răspundă la întrebare.

“Nu trebuie să fiu eu mulţumit, trebuie să fie antrenorul. Dacă îmi fac o evaluare personal o ţin pentru mine”, a răspuns Marius Croitoru.

Acesta a devenit ironic atunci când a fost întrebat dacă FC Botoşani mai “scrie istorie”, după cinci înfrângeri consecutive, dat fiind faptul că în prima parte a turului îşi exprimase nemulţumirea că publicul şi presa nu ar aprecia cum se cuvine rezultatele.



“Păi tu eşti obişnuit să scrii numai despre mari performanţe la Divizia B, acum la Divizia A eşti dat puţin peste cap”, a replicat Marius Croitoru.

Apoi, aproape la orice întrebare răspunsul începea cu “dacă te pricepi la fotbal” şi altele asemenea. Oricum, speranţa sa este ca pauza generată de meciurile naţionalei România cu Grecia să fie benefică echipei.

CITEŞTE ŞI:

Croitoru după Pandurii – FC Botoşani 6 – 1: Suntem în grafic - VIDEO meciul

5:55 pm Sambata, 09 Noiembrie, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Ceahlaul Piatra Neamt

3 Comentarii la “Croitoru continuă miştourile: Eşti obişnuit să scrii de mari performanţe la Divizia B

  1. un nimeninha spune:

    Atentie!Ce-ai muncit intr-un an ,se duce pe apa .........poate ar trebui sa vorbesti mai putin cu presa si arbitri si mai mult( sau atat cat poti) in teren...

  2. un nimeni spune:

    Munca de un an se duce pe apa.......poate ar trebui sa vb mai putin cu presa si cu arbitri si mai mult in teren ...atat cat poti ...gandeste-te ca poti fi un exemplu pentru ceilalti......

  3. corrado cattani spune:

    Croitoru, mistocareala nu tine de evolutia fotbalistica. Se pare ca in ultimile meciuri actoria e punctul tau forte!.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: