Azi la Botosani

Cumnata i-a tăiat penisul din gelozie, organul nu a fost găsit nici acum

Detalii înfiorătoare ies la iveală în cazul colonelului în rezervă care se pare că a fost ucis de soţia sa, într-un moment de nebunie. Apropiaţii bărbatului, printre care și sora din Botoșani spun că l-ar fi avertizat încă de la început despre faptul că ceva este în neregulă cu cea de-a doua soţie a sa.

Procurorii din Roman, Neamţ, au arestat-o pe Ana Zaharia pentru omor calificat şi încearcă să îşi dea seama ce a determinat-o pe femeia de 63 de ani să îşi tranşeze soţul şi apoi să străbată judeţul până la Târgu Frumos pentru a scăpa de bucăţile de cadavru.
În acest timp, în comuna Belceşti, din judeţul Iaşi, rudele lui Gheorghe Zaharia oftează prelung şi spun că parcă au prevăzut acest final nefericit.
“Eu când am văzut-o prima dată era cu părul pe faţă şi cu o faţă cam întunecată. I-am zis că asta e nebună şi am rupt relaţia cu ea, pentru că mi s-a părut o femeie rea, cu mintea cam fugită. Dar el s-a însurat cu ea, ce era să mai fac?”, se întreabă acum Fănică Hodoreanu, unul dintre verişorii fostului colonel de armată.

A mai încercat să îl omoare

Mai mult, se pare că sentimentul a fost reciproc, iar Ana nu prea le-a plăcut nici ea pe rudele soţului. Acestea cred că lui Zaharia i s-a tras sfârşitul de la bani, dar şi din gelozie. Oamenii recunosc faptul că fostului militar îi cam plăcea să umble după femei, iar acest lucru ar putea fi o explicaţie şi pentru faptul că soţia i-a tăiat organele genitale.
“Din câte ştiu eu, ea a încercat să-l mai omoare o dată, a vrut să-l spânzure. Lui îi cam plăcea băutura şi ea nu suporta treaba asta, plus că îi fugeau ochii şi după alte femei”
, recunoaşte Măria Hodoreanu, verişoara victimei, adăugând însă că pedeapsa a fost prea mare: “Cum să faci aşa ceva? Îi tragi o palmă, îl loveşti, dar să-l tai în halul ăsta?!”.
De asemenea, și sora botoșăneancă a bărbatului tranșat a menționat că organele genitale ale fratelui ei nu au fost găsite nici până astăzi.

 

5:23 pm Sambata, 19 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: