Azi la Botosani

Descoperire MACABRĂ: Cadavrul unei femei găsit într-o livadă de meri

Pe data de 13 septembrie 2015, ora 14:30, lucrătorii Postului de Poliţie Văculeşti au fost anunțați de către Axinte Corneliu de 43 de ani, un agricultor, din comuna Văculeşti, despre faptul că într-o livadă de meri din sat se află cadavrul unei persoane necunoscute.

Potrivit Opinia de Dorohoi, din cercetările efectuate de către lucrătorii SPR 4 Dorohoi împreună cu lucrătorii Postului de Poliţie Văculeşti s-a stabilit că persoana decedată este numită Brutcă Viorica, de 70 de ani, pensionară, din comuna Văculeşti. Aceasta a fost văzută ultima dată de către fiul sau, Brutcă Vasile, în ziua de 5 septembrie 2015, vânzând mere în piaţa centrală din municipiul Dorohoi.

Din verificările efectuate s-a stabilit că aceasta se deplasa în mod frecvent în livada fostului CAP din comuna Văculeşti unde culegea fructe, pe care apoi le valorifica în piaţa municipiului Dorohoi. Brutcă Viorica era cunoscută pe raza comunei ca un frecvent consumator de băuturi alcoolice şi nu figura în evidenţa medicului de familie cu boli. La examinarea sumară a cadavrului femeii, Brutcă Viorica, nu s-au constatat urme de violenţă, avându-se în vedere şi starea de putrefacţie a acestuia, iar în casă nu au fost constatate urme de răvăşire sau lipsa vreunui bun. Cadavrul se află depus la morga Spitalului Judeţean Botoşani.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca în urma necropsiei să se propună soluţie procedurală.

2:54 pm Luni, 14 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  DorohoipolitieCadavru

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: