Azi la Botosani

DETALII cutremurătoare despre cum a fost ucis fratele unei botoșănence: CE a făcut profesoara înainte să-l tranșeze pe bărbat

În cazul de crimă care a zguduit întreaga țară, când o profesoară și-a tranșat cu sânge rece soțul, băgându-l în saci și transportându-l cu autocarul la o distanță considerabilă de casă, capătă un nou contur. Mai exact, imediat după ce sora din Botoșani a fostului colonel a povestit despre viața fratelui ei, au ieșit la iveală și alte detalii despre cum a fost ucis bărbatul. 

Potrivit reporterilor de la Bună Ziua Iași, în urma anchetei demarate de polițiști și procurori, oamenii legii au stabilit cum și-a ucis soțul profesoara din Roman, județul Neamț. Se pare că, înainte să fie tranșat, bărbatul, Gheorghe Zaharia, a primit din partea soției trei lovituri la nivelul capului, care i-au fost fatale, ulterior victima fiind tranșată. Femeia va fi transferată, în cursul zilei de astăzi, 17 septembrie 2015, din arestul Poliției din județul Neamț la spitalul Penitenciarului Jilava, unde va fi supusă unei expertize psihiatrice de către medici. Potrivit unor surse, femeia ocupa funcția de profesor suplinitor la mai multe școli, pe disciplina chimie, însă, de 31 de ani, aceasta nu a mai profesat. 

11:49 am Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  femeie din Botosanibarbat ucisGheorghe Zahariacrima sadica

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: