Azi la Botosani

Director nou la Spitalul Județean, șefă SURPRIZĂ la Mavromati

Spitalul Județean Mavromati Botoșani are de astăzi, 16 septembrie 2015 un nou director economic.

Potrivit managerului Spitalului Județean Mavromati, ”a expirat termenul lui Constantin Cliveț, până pe data de 15 a avut, dumnealui a ales să urmeze alt drum, a dat concursul la Vamă și a luat examenul”, a spus Corneliu Mihai. De asemenea, fostul director economic Constantin Cliveț i-a predat ștafeta Geaninei Ungureanu, care a lucrat la societatea Nova Apaserv.
”Deja am numit altă persoană pentru director economic și de astăzi la treabă. Este vorba despre dna. Geanina Ungureanu.  Este numită prin dispoziția președintelui Consiliului Județean pe perioadă de șase luni, interimar. Conform procedurilor ulterioare se va organiza concursul și probabil se va înscrie la concurs. Vine de la Nova Apaserv. A lucrat acolo, are vechime în specialitate”, a mai spus managerul Spitalului Județean.
(Ș.V.)

 

10:11 am Miercuri, 16 Septembrie, 2015

2 Comentarii la “Director nou la Spitalul Județean, șefă SURPRIZĂ la Mavromati ”

  1. Vasile spune:

    O lume politica nebuna ! Ce cauta aceasta femeie in functia de director al unei unitati sanitare, cand ea nu are nici in clin nici in maineca cu mediul sanitar ?!

  2. apolitic spune:

    Legatura e simpla : nimeni din domeniul sanitar nu s-a inscris la concurs ! Daca sunt amatori se pot inscrie la urmatorul concurs! Succesuri!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: