Azi la Botosani

Doi botoșăneni au văzut MOARTEA cu ochii la Suceava: FOTO &VIDEO de la groaznicul accident cu o femeie decedată

Un grav accident rutier s-a petrecut în urmă cu câteva minute în localitatea Ilișești, din județul Suceava. Au fost implicate patru autoturisme, iar o femeie a murit în drum spre spital.

Accidentul s-a produs sub ochii unor botoșăneni care se aflau pe drumul național. La fața locului au ajuns echipaje de la Descarcerare ISU, mai multe ambulanțe și Poliție. Din primele informații, implicate au fost patru autoturisme dintre care un BMW și un VW. Soția șoferului, care se afla pe bancheta din spate a mașinii marca BMW, a fost aruncată prin geamul din partea lateral dreapta și a murit în drum spre spital. Mașina s-a izbit în bara de protecție a drumului.

De asemenea, în stare extrem de gravă a fost preluat de medici și conducătorul auto care se afla în VW. În aceste momente echipajele ISU Suceava îl descarcerează pe șoferul din BMW-ul făcut bucăți. Circulația este întreruptă, iar tabloul este unul cu adevărat apocaliptic. Din fericire botoșănenii care se aflau prin zonă și care au fost martori la tragicul eveniment, sunt teferi.

UPDATE: Ultima persoană descarcerată a fost un tânăr care se afla pe scaunul din dreapta din BMW și care avea ambele picioare rupte. Din VW, persoana care călătorea lângă șofer a scăpat ca prin minune cu doar o zgârietură la mâna dreaptă. Celelalte două mașini care s-au lovit nu au avut legătura cu impactul dintre BMW și VW, întrucât primul șofer al uneia dintre ele a frânat speriindu-se de accident iar cel din spate s-a izbit în el. Evenimentul s-a produs se pare pe fondul unui carosabil alunecos din cauza poleiului.
(G.E.)  

6:34 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: