Azi la Botosani

Doinița și Găbița de la PSD și-au dat mâna ca să bage comuniștii în pușcărie!

Mai multi senatori PSD si UNPR au depus la Parlament o propunere legislativa privind interzicerea organizatiilor politice cu caracter comunist, pentru constituirea unor astfel de organizatii fiind prevazute pedepse cu inchisoare de la 5 la 10 ani, informeaza Mediafax Printre parlamentari și social democrata Doina Federovici.

Initiatorii, 26 de membri ai PSD, UNPR si independenti, printre care Ilie Sarbu, Gabriela Firea, Mihai Fifor, Sorin Iliesiu, Doina Fedorovici, Constantin Mitu, Alexandru Cordos, au precizat in proiect ca scopul acestei interdictii este prevenirea reinstaurarii in Romania a regimului totalitar comunist.
“Prin prezenta lege, organizatiile politice cu caracter comunist sunt interzise. Scopul aceste interdictii este prevenirea reinstaurarii in Romania a regimului totalitar comunist care a functionat in tara noastra intre anii 1945 si 1989, acesta fiind cel mai criminal regim politic din Europa postbelica – cu un numar de victime situat oficial intre 500.000 si 2.000.000, cifra record daca o raportam la numarul populatiei -, Romania fiind totodata unica tara in care s-au inregistrat victime la caderea comunismului: peste 1.100 morti si peste 3.300 raniti”, se arata in aceasta propunere legislativa.
Initiativa legislativa prevede ca aderarea la o organizatie politica cu caracter comunist se va pedepsi cu inchisoare de la 3 la 6 ani, constituirea unei asemenea organizatii se va pedepsi cu inchisoare de la 5 la 10 ani, iar sprijinirea sub orice forma a acesteia se va pedepsi tot cu inchisoare, de la 2 la 4 ani. De asemenea, se mentioneaza ca si “tentativa se pedepseste”.
Proiectul a fost depus in 17 septembrie si se afla in consultare publica la Senat.

 

4:23 pm Marti, 22 Septembrie, 2015

3 Comentarii la “Doinița și Găbița de la PSD și-au dat mâna ca să bage comuniștii în pușcărie! ”

  1. Bizi spune:

    Și cu hoții Cum rămâne ? Cu cei care ne-au furat, păcălit, jecmănit?

  2. Maria spune:

    Ce prostie la acesti politiceni ,,micuti, micuti! Ce concluzie putem trage noi de la aceasta initiativa? Ca unii politicieni romani au aflat - cam tirziu - ca actualul sistem politico-social si de organizare statala din Europa ;i din lume si-a ca epuizat resursele interne si ca, daca luam in calcul unele curente din Europa Occidentala, ar urma o prefacere din temelii a societatii capitaliste, fiind posibila si o reintoarcere la doctrina lui Marx. Spun ,, la doctrina lui Marx, nu la sistemul ticalos introdus de Lenin, Stalin si Dej. A doua constatare este ca prostii confunda sistemele social-politice socialiste cu practicile utilizate de partidele de extrema stinga. Cine ar avea de pierdut daca s-ar instaura un asemenea sistem social-politic? Evident, PSD-ul corupt!

  3. gelu spune:

    Te umfla rasul...psd-istii condamna comunismul...)))

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: