Azi la Botosani

Durere și hohote de plâns pe holurile de la Urgențe: Rudele biciclistului spulberat de o mașină, în stare de șoc

Un eveniment rutier grav a avut loc în dimineața zilei de joi, 17 septembrie 2015, în municipiul Dorohoi, când un bărbat de 59 de ani, care se deplasa pe bicicletă a fost spulberat de un atutoturism la volanul căruia se afla o femeie. 

Mihai P. a fost transportat acum mai bine de două ore, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, iar bărbatul prezenta leziuni la nivelul capului, dar și pe restul corpului. Medicii de gardă l-au preluat pe acesta și l-au dus pe Terapie Intensivă și se străduiesc chiar și în aceste momente să îi salveze viața. 

În fața unității spitalicești au sosit fiul și soția bărbatului care au stat de vorbă cu medicul care se ocupă de biciclistul accidentat, iar după ce le-a explicat care este starea de sănătate a acestuia, femeia a izbucnit în plâns și nu mai putea să se oprească. Fiul a încercat să o calmeze, însă nici acesta nu și-a putut stăpâni lacrimile la auzul unei asemenea vești. Starea bărbatului este destul de precară, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire. (Ș.V.)

 

12:38 pm Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  DorohoiUPUbiciclist lovitRude indurerateFemeie care plange

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: