Azi la Botosani

EMOȚIONANT: Un tată se prăbușește cu fetița sa în brațe după ce-a răscolit o pădure cu Poliția s-o găsească – FOTO & VIDEO

O fetiţă de doi ani şi jumătate din judeţul Botoşani a dispărut de la bunica ei, acolo unde fusese lăsată de părinţi. Sute de poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat ca s-o caute pe copilă. Au răscolit pădurea din sat pe o rază de mai mulţi kilometri, cu ajutorul unor câini de căutare. 

Fetiţa a fost găsită după mai multe ore de căutări, teafără, dar foarte speriată. Micuța de 2 ani şi jumătate a dispărut din curtea casei bunicii sale, din comuna botoşăneană Lozna. Bătrâna plecase după lemne în pădure, împreună cu altă nepoată, iar copila a rămas nesupravegheată, anunță un post central de televiziune. Când bătrâna s-a întors acasă şi a văzut că fetiţa nu mai este, a dat imediat alarma. Pădurea a fost împânzită de mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, ajutaţi de localnici. Localnicii s-au mobilizat şi ei imediat. Până şi cele mai bătrâne femei din sat s-au încumetat să bată potecile pădurii ca să găsească fetiţa.

După opt ore, o angajată a Jandarmeriei a găsit-o pe Andreea în pădure.CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO!

10:47 am Luni, 14 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  politiepadureLoznacopil disparut in padureParinti disperati

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: