Azi la Botosani

Executatul din termoficare rămâne totuși în curtea Primăriei – UNDE și-a găsit un post

Pe data de 4 septembrie Adrian Poclid își termina relațiile de muncă cu societatea Modern Calor și oficial devenea șomer. Botoșăneanul a arătat modul în care co-președintele TNL Botoșani a părăsit societatea de termoficare a orașului.
Înainte însă de a-și pierde locul de muncă, liberalul își depusese dosarul pentru a se înscrie, se pare la un alt concurs.

Anume, pentru un post la Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) condusă de un coleg din partid, Eugen Țurcanu. Funcția obținută prin concurs la DSPSA este una de personal contractual, pe perioadă nedeterminată.
”Inspector de specialitate în cadrul serviciului financiar contabil, a fost un post scos la concurs acum vreo două săptămâni, el a venit de luni. A fost singurul care și-a depus dosarul, că alții nu au mai venit, din păcate. Și-a depus dosarul până pe data de 1 septembrie iar pe data de 9 a fost concursul. A fost anunțul public, a apărut și pe listele de muncă de la AJOFM, nu a fost pentru dânsul special. Eu i-am spus: vezi că aici este treabă, el a răspuns: nu am loc de muncă, am rămas pe drumuri”, a declarat Eugen Țurcanu, directorul DSPSA.
Adrian Poclid afirma la momentul în care a plecat din Modern Calor că a fost de fapt ”victima” unei execuții politice plecată chiar de la primarul Ovidiu Portariuc.
Salariul de care va beneficia tânărul liberal la DSPSA este de aproximativ 1.700 de lei, brut. (G.E.)

 

12:42 pm Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  modern calorEugen TurcanuDSPSAAdrian Poclidpost la DSPSA

6 Comentarii la “Executatul din termoficare rămâne totuși în curtea Primăriei – UNDE și-a găsit un post ”

 1. costel spune:

  bravo adi! felicitari!lupta cu comunistii!

 2. dana spune:

  Super tare, viata merge inante. Succes in noua activitate. Sper sa castigi procesul si sa ti se faca dreptate.

 3. bravo spune:

  bravo,ai vazut ca ti-au rezolvat colegii un post caldut pana la urma,tot la stat,la fel ca sotioara,tata socru etc,jos comunismul!

 4. robert spune:

  bravo adi. da' nu uita de proces, ar fi pacat, asa ca exemplu macar, sa inceteze domnii sa execute oameni ca au primit ordin de la urechila

 5. Marius spune:

  Ba da ce repede isi mai gasesc unii de munca, trebuie sa ai noroc sa fii si platit bine. Auzi cica 1.700 de lei BRUT. Ba poate imi gasiti si mie un loc de munca ca de 7 ani caut si nu gasesc.... (Colegu meu de partid si Co-presedintele.)

 6. tele'm spune:

  Chiar cum spunea cineva, un nimeni in drum, daca era asa bun se bateau privatii pe el , dar clar e ca si frate-su mai marea care a falimentat tele'm, numai posturi caldute pe la stat cauta.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: