Azi la Botosani

Șfaițer aproape de delir : Vă jur, sunt cel mai fericit om

”Vă dau cuvântul meu de onoare, vă jur, sunt cel mai fericit om de când sunt la fotbal, nu am trăit nici un asemenea meci, poate când a, promovat din liga a treia într-a doua la fel m-am bucurat la fel de mult”. Așa și-a început conferința de presă președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer care aproape plutea de fericire după meciul nebun cu Dinamo București.

Oficialul de la Botoșani a spus că a crezut în victoria echipei locale, a crezut în atmosfera de sărbătoare făcută de publicul botoșănean care a umplut ochi stadionul și nu va uita niciodată data de 14 septembrie 2014.

”Botoșani a înregistrat o victorie mare în fața lui Dinamo. Știm ce înseamnă Dinamo și frica oricărui jucător când întâlnește Dinamo, Steaua…am crezut cu toții, am făcut și greșeli e adevărat, dar importantă e victoria, pentru că a un spectacol extraordinar din toate punctele de vedere în incinta stadionului. Este o zi pe care eu nu o s-o uit degrabă”, a declarat Cornel Șfaițer. O altă victorie care rămâne în amintirea oficialului este cea împotriva echipei Astra București.

 ACUM : Meci demențial pe Municipal FC Botoșani - Dinamo București LIVE TEXT 3 - 1 FINAL DE MECI


Cornel Șfaițer a mai spus că din nou Botoșani nu s-a făcut de râs la meciul din seara de duminică și a mulțumit și invitaților de la București care au venit la meciul cu Dinamo, printre care și Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal.

”Mai avem un pas, eu sper să nu pierdem nici cu Steaua, am învins Astra, am învins Dinamo, suntem pe un drum bun zic eu. Important este că echipa a căpătat încredere și cel mai important, a fost al 12-lea jucător astăzi și sunt sigur că la celelalte jocuri pe care le vom avea de disputat acasă cu Brașov și Rapid, sunt sigur că numărul spectatorilor va crește pentru că echipa a demonstrat și nocturna e altceva pentru municipiul Botoșani”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Președintele FC Botoșani a încheiat prin a spune că își dorește ca în fiecare week-end când echipa joacă acasă să fie sărbătoare în oraș. (G.E.)

CITEȘTE:

 FC Botoşani - Dinamo 3 - 2, victorie istorică, stadionul a luat foc, 8.000 de oameni fericiţi – VIDEO & GALERIE FOTO

11:43 pm , 14 Septembrie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  nocturna BotosaniDinamo Bucurestivictorie Botosani

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: