Azi la Botosani

Și-a fâlfâit organele genitale în fața unui polițist, dar rămâne nepedepsit!

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Leorda, care şi-a dat pantalonii jos în faţa casei unui poliţist şi a aruncat cu pietre în locuinţa acestuia a fost pus în libertate.

Confrorm Opinia de Dorohoi, bărbatul a contestat măsura arestului preventiv, dispusă de Judecătoria Dorohoi, iar magistraţii de la Tribunal i-au admis cererea şi au dispus eliberarea acestuia de îndată. Incidentul a avut loc în data de 3 septembrie. 

Bărbatul a mers în fața casei polițistului, unde s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să înjure și să adreseze injurii la adresa omului legii. La un moment dat, scandalagiul a pus mâna pe pietre și a început să arunce către locuința polițistului. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și, după ce a fost imobilizat, bărbatul a fost dus la secția de poliție. Acesta a continuat și acolo să se dea în spectacol, lovind și doi trecători. 

Individul a fost internat la Secția de Psihiatrie, de unde însă a reușit să fugă. În cursul zilei de miercuri, el a fost identificat în municipiul Dorohoi, fiind reținut. Ulterior, a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de distrugere.

 

4:32 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Leordajudecatoria DorohoiBarbat gol in fata unui politist

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: