Azi la Botosani

FAZA ZILEI: Flutur și Țurcanu invitați să alerge alături de Portariuc la Maratonul Primăverii

”Maratonul Primăverii,  18 mai, ora 10:00, peste 1.000 de persoane îmi doresc să participe. Va fi un traseu de aproximativ 2 kilometri, timpul de parcurgere este stabilit undeva la jumătate de oră, se va pleca undeva din fața Primăriei, se va parcurge probabil Calea Națională până sus la sediul IRE și înapoi pe Calea Națională”, este mesajul transmis miercuri, 23 aprilie 2014, de primarul Ovidiu Portariuc cu privire la acțiunea sportivă în aer liber stabilită pentru finele lunii viitoare.

Edilul șef a declarat că Maratonul Primăverii va avea loc în mod cert și a făcut un apel către botoșănenii cu vârste mai mari de 12 ani să se alăture participanților. Ovidiu Portariuc încă se gândește dacă se va înscrie în acest concurs.

”Să știți că stau și mă gândesc dacă mă înscriu la competiție pentru că, de obicei, atunci când mă înscriu obișnuiesc să câștig competiția, dar vreau să văd, asta lăsând și modestia la o parte. Voi alerga cu siguranță și oricum premiile, voi invita și niște colegi de-ai mei și dacă vom fi printre câștigători…”, a adăugat primarul.

Mai mult decât atât, Ovidiu Portariuc a lansat și o provocare publică pentru doi dintre liderii politici aflați în opoziție cu care se contrează mai mereu în spațiul public.


În ideea asta a participării și a deschiderii cm noi ne-am exprimat dorința de a participa la acel târg, eu îi invit în mod oficial atât de dl Florin Țurcanu cât și pe dl. Cătălin Flutur să vină să alerge alături de noi la Maratonul Primăverii. Și eu chiar cred că dl. Țurcanu va răspunde pozitiv”, a încheiat Portariuc. (G.E.)

CITEȘTE:

 Un șef de instituție iese să alerge la Maratonul Primăverii – AFLĂ despre cine este vorba

3:33 pm Miercuri, 23 Aprilie, 2014
Te-ar mai putea interesa si:  Catalin FluturFlorin Turcanumaratonul primaverii

2 Comentarii la “FAZA ZILEI: Flutur și Țurcanu invitați să alerge alături de Portariuc la Maratonul Primăverii

  1. Ha Ha Ha spune:

    Daca se inscrie la alergat.Turcanu sa-si ia bundita si itarii.Ca sa aiba sanse de castig,sa puna la spatele lui un berbec furios,care sa-l impulsioneze cu coarnele.

  2. Maraton spune:

    Unde se fac inscrierile pentru maraton?

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: