Azi la Botosani

FAZA ZILEI: ”Intrus” la deschiderea noului an școlar, la Laurian : FOTOGALERIE cu personajul

Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2015-2016, organizată pe terenul din spatele Colegiului Național A.T. Laurian, a fost preț de câteva secunde întreruptă de un ”intrus” cu blană, care a atras privirile din jur.

Ei bine, este vorba despre un patruped cu chef de joacă, care mișuna printre picioarele elevilor. La un moment dat, văzând că toți ochii sunt țintiți spre el, câinele s-a așezat pe mijlocul terenului și a asistat la întreaga festivitate.

”Am și un invitat special văd că. E a cuiva dintre voi sau a venit la deschidere? Sperăm că e de bun augur venirea lui la noi. Să-mi continui gândurile, mulțumesc cadrelor didactice care alături de echipa managerială se străduie să vă călăuzească pașii spre un viitor frumos. Sinceră să fiu mi-am pierdut șirul ideilor uitându-mă la invitatul din mijlocul careului. Îmi cer scuze”, a spus Mihaela Prăjinariu, directorul Colegiului A.T. Laurian.

La sfârșitul evenimentului, fiecare elev a plecat împreună cu dirigintele sau învățătorul spre sala de clasă, iar personajul care a furat privirile, le-a urat și el copiilor, în limba câinească, mult noroc în noul an.
(Ș.V.)

  

 

4:42 pm Marti, 15 Septembrie, 2015

1 Comentarii la “FAZA ZILEI: ”Intrus” la deschiderea noului an școlar, la Laurian : FOTOGALERIE cu personajul

  1. Andreea spune:

    Politicos, dar cred ca era flamand, saracutul de el!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: