Azi la Botosani

FAZA ZILEI: Un părinte și-a băgat copilul între oficialități, prefectul luat om la om –FOTOGALERIE

Festivitatea de deschidere a noului an de învățământ a avut parte și de un moment amuzant la Școala 11. Culmea, s-a întâmplat chiar în timpul mesajului transmis de trimisul Inspectoratului de Poliție Județean.

Un părinte s-a apropiat de prefectul Costică Macaleți, cei doi au discutat preț de câteva secunde, după care primul reprezentant al Guvernului în Botoșani a luat din nou loc alături de celelalte oficialități. N-a durat însă prea mult timp și alături de prefect, deputatul Tamara Ciofu, șefii de la ISU și ITM, un inspector școlar și directorii de la Școala 11, a venit și un elev, fiul celui cu care Costică Macaleți tocmai vorbise în curtea unității de învățământ. Copilul s-a așezat lângă prefect, iar tatăl școlarului s-a așezat în mijlocul careului, de unde a început să facă poze. N-a fost destul, prefectul a trebuit să-i facă și din mână. După acest episod, primul reprezentant al Guvernului în județ a părăsit Școala 11.
”Nu-l cunosc, nu știu cine este, îl cunoști tu?” a răspuns Costică Macaleți când a fost întrebat despre ce s-a întâmplat.
Spre ieșire, prefectul s-a întâlnit cu deputatul Tamara Ciofu, care la rândul ei fusese oprită de un elev pentru a-i dărui flori. (S.B.)

 

11:25 am Luni, 14 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: