Azi la Botosani

FC Botoșani, meci împotriva lui Dinamo, cu-n oraș întreg în spate: Declanșează ambiții mari

O nouă premieră pe Stadionul Municipal de la Botoșani duminică seară de la ora 21:00 când FC Botoșani va întâlni Dinamo București într-un meci care se va juca în nocturnă.

Partida se anunță a fi un adevărat spectacol fotbalistic și nu numai, deja aproape toate biletele fiind epuizate.

Putere eu zic că avem, acum sigur că un joc cu Dinamo, clar că mai ales pentru noi declanșează ambiții mari ținând cont de faptul că anul trecut nu am reușit să luăm nici un punct împotriva lor. Mă gândesc că după un an de experiență putem și chiar trebuie să reușim mai mult”, a declarat antrenorul principal de la FC Botoșani.

Tehnicianul a mai spus că va rămâne de văzut dacă vor exista o serie de lucruri cu care să-și surprindă adversarul din teren, dincolo de declarațiile făcute înainte de fluierul de start pentru deliciului publicului și al presei.

Dinamo București este o echipă neînvinsă în acest tur de campionat, aspect care face misiunea botoșănenilor mai dificilă decât este.


Ne-am pregătit foarte bine în cele 2 săptămâni care au fost de întrerupere, sigur știm cu toții că există un eveniment foarte important, este prima dată când jucăm în nocturnă la Botoșani. Mai mult ca sigur stadionul va fi plin, suporterii dacă vor fi alături de noi sunt convins că ne vor ușura nouă sarcina”, a mai spus Leo Grozavu.

Nu în ultimul rând principalul grupării locale a apreciat valorii echipei din București care nu întâmplător nu a fost învinsă în acest început de sezon competițional. Pentru această partidă, singurul jucător indisponibil este Paul Batin, suspendat pentru cumul de cartonașe. (G.E.)

CITEȘTE:

Uraa! S-a aprins nocturna pe Stadionul Municipal – FOTOGALERIE
10:07 am Vineri, 12 Septembrie, 2014

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: