Azi la Botosani

FC Botoșani, fără Leo, înainte de Dinamo: CUM îi motivează Mugurel pe jucători

Gruparea fanion a județului întâlnește duminică seară echipa din fotbalul românesc, Dinamo București care în actualul sezon competițional nu a fost înfrântă decât o singură dată, etapa trecută.

„Câinii” vin la Botoșani cu echipă incompletă, având trei jucători suspendați, plus antrenorul Mircea Rednic care probabil va sta la tribuna oficială. FC Botoșani îi așteaptă fără Leo Grozavu, cu Mugurel Cornățeanu din postura de principal și cu o echipă, poate, descătușată psihic.

„Totul depinde numai de ei pentru că publicul spectator vine să-i vadă pe ei, ei sunt artiștii, nu contează din punctul lor de vedere că s-a schimbat antrenorul”, spune Mugurel Cornățeanu, înaintea partidei.
Până la urmă va conta la finalul meciului plecarea lui Leo Grozavu? Va juca echipa fotbal, în sfârșit?

„Depinde numai și numai de ei. Sper să fie o descătușare cât mai pozitivă și să joace, sunt jucători profesioniști, trebuie să joace. Trebuie să se respecte. Eu nu cred că această echipă a uitat să joace fotbal. Cum am reușit să jucăm la Craiova prima etapă, a doua etapă cu Viitorul acasă, cu Steaua, când am făcut jocuri bune, am avut și jocuri mai puțin reușite, dar nu cred că această echipă a uitat să joace fotbal”, mai spune înlocuitorul lui Leo.

Cum îi va motiva pe jucători? Mugurel Cornățeanu: ”Să joace pentru ei. Și pentru publicul care va veni, sper eu, în număr cât mai mare la stadion”.

Pentru acest meci nu există jucători suspendați iar dintre accidentați încă nu sunt apți Florin Acsinte (care ar putea reveni etapa viitoare) și Michael Ngadeu (apt probabil spre finele turului). FC Botoșani mizează pe o victorie în partida cu Dinamo din data de 20 septembrie 2015 de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal. (G.E.)

 

10:03 am Joi, 17 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Mugurel CornateanuLeo GrozavuDinamoMeci FC Botosani Dinamo

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: