Azi la Botosani

FC Botoșani ”și-a tras” autocar în culorile clubului – FOTOGALERIE cum arată

După ce s-a renunțat la contractul privitor la închirierea unui mijloc de transport pentru gruparea locală de fotbal, s-a parafat un altul cu o firmă locală care punea la dispoziția FC Botoșani autocare pentru deplasări exterioare dar și pentru antrenamente.

Trans Dor este firma care are o înțelegere contractuală cu clubul local de fotbal iar conducerea acestei firme a fost de acord ca unul dintre autocarele cu care circulă echipa să fie inscripționat cu sigla și culorile clubului – roș-alb-albastru. Joi dimineață un salariat al clubului lipea materialul autocolant pe mijlocul de transport. Respectivul autocar va efectua curse de transport călători atunci când nu va fi pus la dispoziția echipei, astfel încât vor avea acces în autocarul FC Botoșani și botoșănenii. (G.E.)

9:17 am Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  FC Botosaniautocar FC Botosani

2 Comentarii la “FC Botoșani ”și-a tras” autocar în culorile clubului – FOTOGALERIE cum arată ”

  1. red spune:

    Ahahahha Cum sa faci asa ceva?? Pana si cei de la Voluntari au autocar personal de ultima generatie :))))

  2. din dragoste spune:

    domnul care lipeste material autocolant nu este salariatul clubului,este salariatul firmei de la intrarea in stadion a jucatorilor sc g....si il cunosc din cartierul anl cismea nea dan il cheama si este un impatimit al fotbalului.Nea dane aratale meserie cine stie poate ajungi sa te impui si in tara,nu ne fa cartierul de rusine si daca iese bine lucrarea vei fi mereu luat cu autocarul sa la pui bizbizuri,trebuie sa facem economie sa ii platim salariul lunar chiulangiului de MARTINUS,ne vedem in cartier la o bere

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: